0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Uvijač za kosu Philips BHB876/00

Šifra: 91043095
Uvijači za kosu Philips
 • Temperature oblikovanja 170 °C - 190 °C - 210 °C
 • 3 smjera kovrčanja
 • Duljina kabela: 2 m
 • Automatsko isključivanje
Naša najniža cijena
Cijena
285,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 300.95 Izračun rata

Redovna cijena: 300.95
Kartice 6 rata: 300,95 KM / već od 50,16 KM/mj
Kartice 12 rata: 300,95 KM / već od 25,08 KM/mj
Kartice 24 rate: 300,95 KM / već od 12,54 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Uvijač za kosu Philips BHB876/00

Aparat za automatsko kovrčanje
Postignite kovrče o kojima ste sanjali

Philips StyleCare Prestige Auto Curler automatski će vam i bez poteškoća napraviti kovrče iz snova pomoću svog inovativnog sustava za pametno kovrčanje. Postignite kovrče o kojima ste sanjali s dvostruko više kose u jednom potezu*
Postignite kovrče o kojima ste sanjali

 • 2x više kose u jednom potezu*
 • S pametnim sustavom za kovrčanje
 • 2x više kose u jednom potezu
 • Okomita drška
 • Pametni štitnici za kovrče

Pametni sustav za kovrčanje pruža vrhunski doživljaj oblikovanja

Naš pametni sustav za kovrčanje omogućit će vam vrhunski doživljaj oblikovanja. Inovativni sustav predstavlja odličan paket mnoštva poboljšanih značajki. Fantastične i dugotrajne kovrče možete kreirati dodirom gumba uz dva pametna štitnika za kovrče koji se automatski okreću. Svaki pramen kose profesionalno se kovrča uz istovremenu zaštitu kose. Napredna tehnologija za kvalitetnije kovrče omogućuje aparatu za automatsko kovrčanje da pruža dugotrajne rezultate pri postavci niže temperature. Dulja cijev aparata, jednostavna okomita drška i otvoreni dizajn koji prati prirodan smjer kose pomaže vam da kosu savršeno oblikujete uz malo truda.

Dulja cijev za oblikovanje 2x više kose u jednom potezu

Naš aparat za automatsko kovrčanje ima 113 % veću površinu za kovrčanje*, tako da sada možete oblikovati 2x više kose odjednom. Savršeno kovrčanje upravo je postalo lako i brzo.

Okomita drška za jednostavnu uporabu

Aparat za automatsko kovrčanje možete opušteno držati u prirodnom okomitom položaju, što pojednostavljuje savršeno kovrčanje kose na svim područjima glave. Gumbi za upravljanje smješteni su na hvatištu, tako da ih intuitivno možete doseći. Zaobljeni, privlačni oblik komore za kovrčanje omogućuje ugodno kovrčanje čak i bliže tjemenu.

Pametni štitnici za fantastične dugotrajne kovrče poput profesionalnih

Naš aparat za automatsko kovrčanje kreira savršene, fantastične kovrče koje dugo traju, svaki put. Zahvaljujući inovativnim pametnim štitnicima za kovrče, kosa se savršeno omotava oko cijevi kao da to čini profesionalni frizer. Budući da se svaki pramen kose ravnomjerno kovrča pri kontroliranoj temperaturi, rezultat je savršen svaki put. Najbolje od svega je da se taj vješti posao obavlja pritiskom gumba, automatski!

27 kombinacija postavki za različite stilove

Uživajte u raznim stilovima uz 27 kombinacija postavki (3 postavke mjerača vremena x 3 postavke temperature x 3 postavke smjera kovrčanja). Različite postavke kovrčanja, temperature i vremena mogu se koristiti u različitim kombinacijama kako bi se svaki put postigao željeni izgled.

Otvoreni dizajn koji prati prirodni smjer kose za savršene kovrče, bez stresa

Naš inovativni otvoreni dizajn u kombinaciji s dva okomita štitnika za kovrčanje pomaže vam u postizanju odličnih kovrča uz istovremenu zaštitu kose. U prostranoj komori rotirajući štitnici za kovrče nježno i glatko namotavaju kosu oko cijevi za kovrčanje bez zatezanja. Budući da su štitnici za kovrče okomiti, čime se prati prirodni smjer kose, manje su šanse da se kosa zapetlja. Bezbrižno oblikujte kosu.

Zaštitna keramička obloga s dodatkom keratina

Zaštitna keramička obloga s dodatkom keratina za bolju njegu kose.

Tehnologija za kvalitetnije kovrče: odlični rezultati pri postavci niže temperature

Naša napredna tehnologija za kvalitetnije kovrče omogućuje kreiranje odličnih, dugotrajnih kovrča pri postavci niže temperature. Kombinacija oblika, pametnih štitnika za kovrče i keramičke cijevi s keratinom omogućuje učinkovitu uporabu temperature, tako da se kosa savršeno oblikuje svaki put.

3 postavke topline i 3 postavke vremena za različite tipove kose

3 postavke temperature (170 °C, 190 °C, 210 °C) i 3 postavke mjerača vremena (12 s, 10 s, 8 s) pomažu vam u postizanju odličnih rezultata, bilo da se radi o opuštenim ili čvrstim kovrčama, na različitim tipovima kose. Na primjer, postavka visoke temperature s dodatnim vremenom za kovrčanje oblikovat će čvršće kovrče – idealno za gušću kosu. Postavka niske temperature u kombinaciji s kraćim vremenom kovrčanja optimalna je za kosu koja treba dodatnu zaštitu.

3 prilagodljiva smjera kovrčanja

3 prilagodljiva smjera kovrčanja (lijevo, desno i automatski) unose dodatnu kreativnost u rutinu kovrčanja. Kovrče okrenute udesno, kovrče okrenute ulijevo – svaku stranu možete oblikovati savršeno simetrično – ili automatsko kovrčanje za kombinaciju kovrča usmjerenih desno i lijevo koje pružaju potpuno prirodan izgled frizure.

Inteligentno signaliziranje uz zvučni signal spremnosti za rad i značajka automatskog zaustavljanja

Ovaj aparat za automatsko kovrčanje pruža inteligentno signaliziranje. Indikator spremnosti za kovrče koristi kontinuirane zvučne signale koji vam daju do znanja kada je kovrča spremna. Ta inovativna značajka pomaže vam u kreiranju odličnih dugotrajnih rezultata svaki put, bez pregrijavanja kose. Značajka automatskog zaustavljanja automatski isključuje napajanje aparata za kovrčanje kako bi se kosa zaštitila u malo vjerojatnom slučaju da se zapetlja unutar komore.

Oblikovanje uz zaštitu od topline

Naša nova i poboljšana komora osigurava oblikovanje bez opekotina. Za razliku od tradicionalnih aparata za kovrčanje, nikada nećete opeći prste jer napredni dizajn potpuno izolira toplinu od svih drugih područja osim kose koja se tretira.
Tehničke specifikacije
Značajke

 • Automatsko okretanje: Da
 • Smjerovi okretanja: Da
 • Obloga dijelova koji se zagrijavaju: keramička obloga s keratinom
 • Automatsko isključivanje: nakon 60 min
 • Savitljivi kabel: Da
 • Trakica za spremanje: Da

Dodatna oprema

 • Dodatak za čišćenje cijevi: Da
 • Dodatak za razdjeljivanje kose: Da

Tip kose

 • Svi tipovi kose: Da

Tehničke specifikacije

 • Temperatura oblikovanja: 170 °C – 190 °C – 210 °C
 • 3 smjera kovrčanja: Desno – kombinacija – lijevo
 • Postavke mjerača vremena: 8 s – 10 s – 12 s
 • Vrijeme zagrijavanja: 30 s
 • Napon: Univerzalan  V
 • Duljina kabela: 2 m

Servis

 • 2-godišnje međunarodno jamstvo: Da
Uvijač za kosu Philips BHB876/00
Tehničke karakteristike
EAN 8710103813385
Garancija 24 mj.
Model BHB876/00
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.