0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Samsung 5 god. garancije

Ugradbena pećnica Samsung NV7B41201AK/U3

Šifra: 34713
Ugradbene pećnice Samsung
  • Energetska klasa: A+
  • Zapremina 76l
  • Teleskopska rešetka
  • SmartThings Cooking
Naša najniža cijena
Cijena
1.099,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1157.79 Izračun rata

Redovna cijena: 1157.79
Kartice 6 rata: 1.157,79 KM / već od 192,97 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.157,79 KM / već od 96,48 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.157,79 KM / već od 48,24 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Ugradbena pećnica Samsung NV7B41201AK/U3

  • Natural Steam

Uživajte u ukusnim i sočnim, ali i hrskavim jelima bez potrebe za ikakvom specijaliziranom opremom.

  • BESPOKE boja

Svojoj kuhinji podarite prekrasno moderan i jedinstven izgled koji odražava Vaš osobni ukus i oplemenjuje Vaš postojeći dizajn interijera.

  • SmartThings Cooking

Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje. SmartThings Cooking štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela.

Neka jela ostanu sočna iznutra i hrskava izvana

Uživajte u ukusnim i sočnim, ali i hrskavim jelima. Za upotrebu funkcije Natural Steam jednostavno postavite namjensku posudu na dno pećnice i u nju uspite vodu. ovaj postupak pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti namirnica, tako da ostaju sočne i mekane iznutra, uz smeđu boju koja daje hrskavost izvana.

Više užitka, manje napora

SmartThings Cooking

Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje. SmartThings Cooking štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela. Razumijevanjem Vaših potreba, preporučuje Vam personalizirane recepte i stvara tjedni plan pripreme jela. Donosi Vam i doživljaj vođenoga kuhanja te omogućuje jednostavnu kupnju namirnica.

Moderna jedinstvenost

svojoj kuhinji podarite prekrasno moderan i jedinstven izgled, koji odražava Vaš lični ukus i oplemenjuje Vaš postojeći dizajn interijera. Izgled svog doma možete nadograditi proizvoljnim uparovanjem BESPOKE uređaja.

Uvijek održava pećnicu urednom pomoću topline

Pirolitičko čišćenje

Održavajte unutrašnjost svoje pećnice urednom i čistom bez gubljenja vremena i truda na ribanje ili korištenje skupih proizvoda za čišćenje. Sustav pirolitičkog čišćenja zagrijava unutrašnjost kako bi sagorio svu masnoću i ostatke preostale od kuhanja. Posvuda ostaje besprijekorno sa samo malo pepela za brisanje.

Pripremajte jela na pravi način koji odgovara Vašem ukusu

Sonda za jela

Lakše provjerite unutarnju temperaturu jela i budite sigurni da je pečeno baš po Vašem ukusu. Uz sondu za jela* nema više nagađanja jer će Vam jasno pokazati kada su i najveći komadi jela ispravno pečeni. A ne morate ni gubiti vrijeme i toplinu zbog otvaranja pećnice radi provjere.

Uglađeno, nježno i tiho zatvaranje

Soft Close vrata

Uživajte u tišoj pripremi jela uz Soft Close vrata. Zatvaraju se uglađeno, nježno i tiho. Zglob na vratima pećnice pomaže da se zadnjih nekoliko centimetara kreću uglađeno, čime se omogućuje sporo i tiho zatvaranje, bez vibracija ili zvukova udaranja.

Pripremajte mnogo više

Veliki kapacitet (76 L)

Stvarajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 76 L. Otvara više mogućnosti za pripremu jela kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različitih jela, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.

Beskompromisna energetska učinkovitost razreda A+

Energetska učinkovitost – razred A+

Učinite svoj dom energetski učinkovitijim. Možete upotrebljavati cijelu pećnicu i uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti nazivne snage razreda A+ uz uobičajeni način rada Eco. Zahvaljujući manjoj potrošnji štedi energiju, i dalje će Vam na raspolaganju biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici. A smanjene su i štetne emisije CO2.

Lako pomična polica

Teleskopska rešetka

Stavljajte hranu u pećnicu i vadite ju iz nje znatno lakše. Teleskopska rešetka glatko klizi unutra i van gotovo bez napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Nastaje mnogo manje trenja pa je punjenje i pražnjenje pećnice osjetno jednostavnije. Možete i podlijevati, okretati i začiniti svoju hranu bez prolijevanja.

Ugradbena pećnica Samsung NV7B41201AK/U3
Tehničke karakteristike
EAN 8806094336559
Garancija 24 mj.
Model NV7B41201AK/U3
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.