0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Mali kućanski aparati Usisivači Štapni usisivači Štapni usisivač Samsung VS20T7536T5/GE

Štapni usisivač Samsung VS20T7536T5/GE

Šifra: 27518
Štapni usisivači Samsung
  • Snaga usisavanja: 200 W
  • EZClean posuda za prašinu
  • Vreme korišćenja (max): 60 min
  • Vreme punjenja: 210 min
Naša najniža cijena
Cijena
1.179,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1242.00 Izračun rata

Redovna cijena: 1242.00
Kartice 6 rata: 1.242,00 KM / već od 207,00 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.242,00 KM / već od 103,50 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.242,00 KM / već od 51,75 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Štapni usisivač Samsung VS20T7536T5/GE

Moćno čišćenje

Naprednije performanse čišćenja
Čisti različite vrsta podova maksimalnom snagom usisavanja. Samsung digitalni inverter motor stvara usisnu snagu od 200 W*. Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema, od četke do filtera, optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine.

Jaka usisna snaga

Digitalni inverter motor

Čisti mnogo efikasnije sa usisnom snagom do 200 W.* Digitalni inverter motor optimizuje protok vazduha svojim ultrazvučnim zavarenim aeroprofilnim lopaticama. Tako pruža snažnu usisnu snagu do 550 V**, održava visok nivo energetske efikasnosti i stvara do 200 V* usisavanja.

Ekstremna usisna snaga

Mlazni ciklon

Uživaj u čistijem vazduhu i ekstremnoj snazi usisavanja sa visokoefikasnom i multiciklonskom strukturom mlaznog ciklona. Optimalni vazdušni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona sa 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Zadržava i najsitniju prašinu uvučenu u usisivač.

Snažan za tepihe

Turbo četka

Turbo četkom pokupićeš sitne čestice prašine iz tepiha ali i sa tvrdog poda. Rotira se 3.750 puta u minuti.* Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da lako promeniš smjer i očistiš svaki ugao. A rotirajući bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

Čist izlazni vazduh

Petoslojni HEPA filtrirajući sistem*

Čist izlazni vazduh zahvaljujući petoslojnim HEPA filtrirajućem sistemu.* Glavni ciklon i metalni mrežasti filter iz uvučenog vazduha odvajaju krupne čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter sakupljaju sitnu prašinu, a ultrafini filter za prašinu zadržava 99,999%** mikročestica, pa i one veličine 0,3~10µm***, kao i alergene.

Do sat vremena usisavanja**

Odvojiva i dugotrajna baterija

Uživaj u dugom periodu čišćenja bez punjenja. Veliki kapacitet baterije (3000 mA*) dovoljan je za 1 sat usisavanja**. Osim toga, lako je možeš skinuti i zamjeniti rezervnom baterijom*** kako bi čišćenje trajalo 2 sata. Tokom prvih 500 ciklusa čišćenja osigurano je očuvanje 70% prvobitnih performansi****.

Provjeri pogledom

Digitalni ekran

Postaraj se da tvoj usisivač uvijek optimalno radi koristeći integrisani digitalni displej. Možeš intuitivno provjeriti status mašine, kao što su nivo snage i tip četke. A to te upozorava ako postoje problemi ili blokade četki. Na taj način možeš je jednostavno kontrolisati i održavati.

Fleksibilan punjač

Stanica za punjenje 2-u-1

Mnogo je zgodnije da svoj usisivač čuvaš i puniš na stanici za punjenje 2-u-1 koja se jednostavno uklapa u svaki prostor. Ako ne želiš da njime zauzimaš mesto, možeš ga zakačiti na zid. Ili ga možeš koristiti kao samostojeći punjač, pa skinutu bateriju možeš puniti bilo gde.

Potpuno periva kanta

Periva kanta za prašinu

Održavaj kantu za prašinu higijenski čistom i lako isprazni usisivač. Cijela kanta za prašinu od 0,8 l, uključujući multiciklonski sistem, u potpunosti se može prati, tako da se može održavati čistom i svežom.

Čisti tvrde podove

Mekana četka


Skuplja finu prašinu na tvrdim podovima i u pukotinama pomoću mekane četke isprepletene antistatičkim srebrnim nitima. Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da očistiš svaki ugao. Takođe spriječava zapetljavanje dlaka kućnih ljubimaca. A bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

Briše tvrde podove

Čistač koji se vrti

Lakše održavaj podove čistim pomoću opcionalnog čistača koji se vrti. Dupli podmetači koji se okreću omogućavaju efikasno čišćenje uz manje napora. Možeš da koristiš ili podmetače za čišćenje sa mikrovlaknima za višekratnu upotrebu ili vlažne krpe za jednokratnu upotrebu. Radi do 80 minuta*, tako da možeš savršeno obrisati svoje tvrde podove.

Čišćenje bez napora

Lagan dizajn

Očisti svoj dom bez napora uz lako upravljanje i kretanje. Lagan dizajn osigurava maksimalnu upotrebljivost i smanjuje opterećenje zgloba. Težina ručnog dijela usisivača je samo 1,66 kg, što je za 12% manje* od klasičnih Samsung usisivača. Tako možeš lako očistiti celu kuću.

Skupljanje prašine
Tip: Multi ciklon
Kapacitet prikupljanja prašine: 0,8 ℓ
Opšte informacije
Širina čišćenja: 250 mm
Body Color: Hromirani metal
Boja vrha: Srebrna
Motor sa digitalnim invertorom: Da
Performanse
Maksimalna potrošnja energije: 550 W
Snaga usisavanja: 200 W
Vreme korišćenja (min): 6 min
Running Time (Mid): 30 min
Vreme korišćenja (max): 60 min
Vreme punjenja: 210 min
Nivo buke: 86 dBA
Baterija
Tip baterije: Litijum-jonska
Napon: 21.9 V
Četka
Glavna: Turbo Action Brush
Dodatna četka (ostalo): Mekana četka
Praktične funkcije
EZClean posuda za prašinu: Da
Fizičke specifikacije
Dimenzije (ŠxVxD): 250x1130x215 mm
Težina. 2,8 kg
Specijalna funkcija
LED ekran: Da
 

Štapni usisivač Samsung VS20T7536T5/GE
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.