0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
10% popusta uz UniCredit MasterCard do 30.09.

Soundbar Sony HTS400.CEL

Šifra: 31830
Soundbar Sony
  • 2.1 kanalni soundbar
  • Bežični niskotonac
  • S-Force PRO Front Surround
  • Ukupna izlazna snaga 330 W
Naša najniža cijena
Cijena
479,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 505.16 Izračun rata

Redovna cijena: 505.16
Kartice 6 rata: 505,16 KM / već od 84,19 KM/mj
Kartice 12 rata: 505,16 KM / već od 42,10 KM/mj
Kartice 24 rate: 505,16 KM / već od 21,05 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Soundbar Sony HTS400.CEL

Uživajte u surround zvuku s jasnim dijalozima

Uz ukupnu izlaznu snagu od 330 W ovaj soundbar sa snažnim bežičnim niskotoncem ispunjava dnevnu sobu surround zvukom poput onoga u kinu. Gledanje filmova i serija uz dublje basove i jasnije dijaloge postaje prožimajuć, a slušanje glazbe bogatiji i snažniji doživljaj.

Slušajte zvuk koji dopire sa svih strana

Soundbar funkcionira u kombinaciji s tehnologijama Dolby® Digital visoke kvalitete i S-Force PRO Front Surround, našom tehnologijom za virtualni surround zvuk. Te vas tehnologije uvlače u središte filmova koje volite oponašajući surround zvuk poput onoga u kinu. 

Jednostavan surround

Budući da koristi samo prednje zvučnike, Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja virtualno reproducira surround zvučno polje tako da zvuk do vas dolazi s obje strane. Uživat ćete u bogatom, kinematografskom surround zvuku.

Uživajte u jasnom dijalogu i snažnom zvuku

Snažni zvučnici zajedno reproduciraju širok zvuk po cijeloj prostoriji, dok tehnologije kao što su jedinica X-Balanced Speaker i razdvojeni urezi po rubu na jedinici zvučnika poboljšavaju jasnoću glasova. Bez obzira na to gledate li filmove ili TV, nećete propustiti ni riječ

Zvučnik uravnotežen po osi X

Prednji zvučnici imaju jedinicu X-Balanced Speaker Jedinstveni pravokutni oblik tih zvučnika maksimizira područje opne. Smanjuje se i iskrivljavanje pogonske jedinice uz isti zvučni tlak te se time smanjuje distorzija i postiže veća čistoća vokala.

Razdvojeni urezi po rubu

Razdvojeni urezi po rubu jedinice X-Balanced Speaker poboljšavaju okomitu simetriju amplituda što je ključno za čistu kvalitetu zvuka. To se postiže korištenjem strateški postavljenih ureza na rubu, što pojednostavnjuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ruba membrane.

Dublji, bogatiji zvuk niskih tonova

Snažan bežični niskotonac s velikim zvučnikom od 160 mm reproducira dublji i bogatiji bas.

Užitak upotrebe

Soundbar je osmišljen za korisnički doživljaj bez stresa zahvaljujući značajkama od intuitivnih kontrola do mogućnosti bežičnog povezivanja.

Ugodna kontrola

Jednostavan novi daljinski upravljač kombinacija je dizajna koji stane u ruku i jednostavnog, intuitivnog rukovanja. Praktične značajke obuhvaćaju namjenske gumbe za prilagodbu glasnoće i postavki zvuka.

Jednostavno odaberite svoj zvuk 

Soundbar nudi postavke zvuka koje su usklađene sa svime što gledate ili slušate. Dostupan je način za glasove za jasniji dijalog, noćni način kada želite gledati TV bez da probudite ukućane i zvučno polje koje pretvara standardan zvuk, primjerice stereo zvuk, u doživljaj surround zvuka. 

Jednostavna bežična veza.

Da biste smanjili nered uzrokovan kabelima, zvuk sa Sony BRAVIA TV-a koji podržava bežičnu vezu na soundbar možete slati bežično.1 2 Bežična veza omogućuje i da istodobno uključujete i isključujete TV i soundbar putem gumba za napajanje BRAVIA. Time ćete osloboditi i Bluetooth® ulaz za drugi izvor, primjerice pametni telefon ili tablet.

Praktičan OLED zaslon

Prozorčić s OLED zaslonom na soundbaru omogućuje vam brzu provjeru informacija o statusu funkcija daljinskog upravljanja, uključujući izvor, glasnoću i postavke zvuka kao što su zvučno polje, način za glasove i noćni način.

Jednostavno upravljanje uz televizore BRAVIA

Uz integrirano korisničko sučelje, postavke soundbara automatski se prikazuju na izborniku brzih postavki na televizorima BRAVIA radi jednostavnog upravljanja postavkama zvuka i glasnoćom.

Elegantan dizajn uz mogućnost montaže na zid

Ovaj soundbar koji se montira na zid dizajniran je tako da se savršeno uklapa u vašu dnevnu sobu te ima ravnu poleđinu koja je savršeno poravnata sa zidom.

Slušajte omiljenu glazbu

Nije namijenjen samo filmovima i televizijskim emisijama – putem soundbara možete jednostavno reproducirati i glazbu. Tehnologija Bluetooth® omogućuje bežično usmjeravanje glazbe s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala.

Postavljanje u roku od nekoliko sekundi

Uz HDMI ARC i optički ulaz jednostavno možete soundbar povezati s brojnim TV-ima i početi uživati u filmovima, glazbi i drugim sadržajima.

 

Soundbar Sony HTS400.CEL
Tehničke karakteristike
EAN 4548736134478
Garancija 24 mj.
Model HTS400.CEL
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.