0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Soundbar Sony HTA3000.CEL

Šifra: 32535
Soundbar i kućna kina Sony
  • 3.1-kanalni sistem zvučnika 
  • Snaga 250 W
  • BRAVIA Acoustic Center Sync
  • Prošireni basovi
Naša najniža cijena
Cijena
1.299,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1368.32 Izračun rata

Redovna cijena: 1368.32
Kartice 6 rata: 1.368,32 KM / već od 228,05 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.368,32 KM / već od 114,03 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.368,32 KM / već od 57,01 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Soundbar Sony HTA3000.CEL

HT-A3000 pruža autentični surround zvuk. Središnji zvučnik pobrinut će se za jasnoću dijaloga, a ugrađeni dvostruki niskotonac za snažan zvuk. Uz opcijske stražnje zvučnike podržava i 360 Spatial Sound Mapping da biste mogli uživati u omiljenim filmovima, serijama i glazbi.

  • Podržava mapiranje prostornog zvuka od 360 stupnjeva uz dodatne stražnje zvučnike
  • S-Force PRO Front Surround i Vertical Surround Engine za višedimenzionalni zvuk
  • Ugrađeni dvostruki niskotonac i tri prednja zvučnika, uključujući namjenski središnji zvučnik, za potpuni doživljaj gledanja filmova
  • Optimizacija zvučnog polja za jednostavno postavljanje s opcijskim zvučnicima
  • Usmjeravajte svoju glazbu putem bežične veze

Prostorni zvuk od 360 stupnjeva koji se prilagođava okruženju

Uz Sonyjeve dodatne stražnje zvučnike

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping sa Sonyjevim stražnjim zvučnicama 1 stvara više fantomskih zvučnika koristeći se samo soundbarom i stražnjim zvučnicima2. Potpuno novi doživljaj zvuka uz više fantomskih zvučnika2 raspoređenih svuda oko vas kako bi se stvorilo optimalno zvučno polje za vašu prostoriju. Uživajte u drami uz Dolby Atmos® i DTS:X® i čujte svaki udisaj, korak i riječ kao da ste u samom filmu.

Inovativna tehnologija za optimizaciju zvučnog polja

Optimizirano za položaj zvučnika

Opcijske zvučnike ne morate precizno postaviti. Soundbar s ugrađenim mikrofonom čini to umjesto vas inteligentnim mjerenjem položaja zvučnika i optimiziranjem zvuka prema prostoriji. Soundbar vam omogućuje uživanje u optimizaciji zvučnog polja s opcijskim zvučnicima. Pokrenite jednostavnu kalibraciju tijekom početnog postavljanja ili na početnom izborniku.

Potpuni doživljaj surround zvuka iz soundbara

HT-A3000 je 3,1-kanalni soundbar: tri prednja zvučnika, uključujući središnji zvučnik za jasne dijaloge, i ugrađeni dvostruki niskotonac za duboke basove. Tehnologije Vertical Surround Engine i S-Force PRO Front Surround stvaraju virtualni surround zvuk koji dolazi sa svih strana, pa možete u potpunosti uživati u uzbudljivom zvuku uz Dolby Atmos® i DTS:X®. 

Doživite zvuk koji dolazi odozgo

Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog zvuka, soundbar može pozicionirati zvuk u okomitom prostoru – pa možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za stropnim ili prema gore usmjerenim zvučnicima. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji višedimenzionalni zvuk i u drugim formatima.

Jednostavan surround

Budući da koristi samo prednje zvučnike, Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja virtualno reproducira surround zvučno polje tako da zvuk do vas dolazi s obje strane. Možete uživati u bogatom surround zvuku poput onoga u kinu bez suvišne opreme koja zauzima prostor u dnevnoj sobi.

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Otkrijte novi način slušanja uz 360 Reality Audio za potpuni doživljaj slušanja, kao da ste na koncertu ili u studiju.

Zvuk iz naprednih zvučnika i niskotonca

Snažni zvučnici – tri prednja zvučnika za surround zvuk i ugrađeni dvostruki niskotonac za snažne basove – zajedno će reproducirati jasan zvuk širokog raspona kroz cijelu prostoriju.

Središnji zvučnik za jasne razgovore

Namjenski središnji zvučnik (1) pobrinut će se da se glasovi jasno čuju, bez obzira radilo se o brzom dijalogu u vašoj omiljenoj TV emisiji ili šaptanju u filmu. Odličan je i za glazbu te će vam pružiti iznimno bogat i detaljan doživljaj slušanja.

Ugrađeni dvostruki niskotonac za dubok zvuk basova

U sredinu soundbara ugrađen je snažan dvostruki niskotonac ()2 koji vam omogućuje uživanje u dubokom zvuku basova bez suvišne opreme koja zauzima prostor.

Zvučnik uravnotežen po osi X

Ugrađeni dvostruki niskotonac i prednji zvučnici odlikuju se značajkom X-Balanced Speaker Unit. Jedinstveni pravokutni oblik zvučnika maksimizira površinu membrane za snažnije basove. Smanjuje se i iskrivljavanje pogonske jedinice uz isti zvučni tlak te se time smanjuje distorzija i postiže veća čistoća vokala.

Jasniji glas

Što je zvuk basova dublji, to se dijafragma zvučnika više pomiče. To može uzrokovati efekt distorzije modulacije faze kada dijafragma punog raspona istodobno mora reproducirati više frekvencije. Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade zvuka ublažava taj efekt, čime se dobivaju jasniji dijalozi i lokaliziraniji zvuk. Poboljšanja moduliranog valnog oblika poboljšavaju jasnoću i sprječavaju vokalnu distorziju.

Prošireni basovi 

Za točnu reprodukciju niskih basova treba mnogo snage te se javlja rizik od distorzije (A). Soundbar stoga koristi Sonyjevu tehnologiju obrade signala za reprodukciju dinamičnih proširenih basova pri svim razinama jačine zvuka (B).

Poboljšajte digitalnu glazbu u stvarnom vremenu

Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.

 

Soundbar Sony HTA3000.CEL
Tehničke karakteristike
EAN 4548736134362
Garancija 24 mj.
Model HTA3000.CEL
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.