0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Dobitnik What Hi-Fi 5 zvjezdica za maj 2022.

Slušalice Sony WH1000XM5B.CE7

Šifra: 32534
Naglavne bežične Sony
  • HD procesor za blokadu buke QN1
  • Bežični zvuk uz BLUETOOTH®
  • Frekvencijski odziv 4 – 40 000 Hz
  • Pogonski sklop 30 mm
Naša najniža cijena
Cijena
769,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 810.42 Izračun rata

Redovna cijena: 810.42
Kartice 6 rata: 810,42 KM / već od 135,07 KM/mj
Kartice 12 rata: 810,42 KM / već od 67,54 KM/mj
Kartice 24 rate: 810,42 KM / već od 33,77 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Slušalice Sony WH1000XM5B.CE7

Naša je najbolja blokada buke postala još bolja

Pogledajte kako ove Sonyjeve slušalice s funkcijom blokade buke objedinjuju našu najbolju tehnologiju blokade buke i vrhunski zvuk radi nenadmašnog doživljaja slušanja.

Najbolja blokada buke na tržištu

Od buke zrakoplova do glasova, naše bežične slušalice WH-1000XM5 s funkcijom blokade buke s više mikrofona blokiraju više zvukova visoke i srednje frekvencije nego ikad prije. Uz automatski optimizator blokade buke blokada bike automatski se optimizira na temelju uvjeta nošenja i okoline.

Tehnologija s više senzora buke 

Uz četiri mikrofona na svakoj školjci, ovo je naš najveći korak dosad u području blokade buke. Zvukovi iz okoline bilježe se još preciznije radi drastičnog smanjenja šuma visoke frekvencije. Zahvaljujući automatskom optimizatoru blokade buke, radne značajke blokade buke uvijek se automatski optimiziraju na temelju uvjeta nošenja i vanjskih faktora okruženja, kao što je atmosferski tlak.

Nenadmašna blokada buke

Integrirani procesor V1, koji je posebno razvio Sony, otključava puni potencijal HD procesora za blokadu buke QN1. Ta jedinstvena kombinacija tehnologija kontrolira osam mikrofona radi nenadmašne kvalitete blokade buke.

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm

Posebno dizajnirana pogonska jedinica od 30 mm s mekim rubom poboljšava blokadu buke, pa možete uživati u glazbi bez okolne buke. Lagana i kruta kalota načinjena je od kompozitnog materijala od ugljičnih vlakana, koji poboljšava jasnoću zvuka, a posebice u visokim rasponima frekvencija.

Vrhunski zvuk doveden do savršenstva

Posebna pogonska jedinica od 30 mm s laganom i krutom kalotom koja koristi kompozitni materijal od ugljičnih vlakana poboljšava osjetljivost visokih frekvencija radi prirodnijeg zvuka. Sonyjeve jedinstvene tehnologije uključuju spojeve bez olova i sa zlatom za odličnu vodljivost, osjetljivi zvučni otpornik za ravnomjernu distribuciju snage i optimizirane sklopove za bolji omjer signala i šuma da bi se zajamčio jasan, dosljedan zvuk.

Uživajte u zvuku High-Resolution Audio s kabelima i bez njih 

Slušalice WH-1000XM5 podržavaju High-Resolution Audio i High-Resolution Audio Wireless zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC. LDAC prenosi približno triput više podataka4nego klasični Bluetooth® zvuk radi iznimne kvalitete zvuka koju nudi High-Resolution Audio.

Obnavljanje svih vaših komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu 

DSEE Extreme™ uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbeni žanr i pojedinačne elemente svake pjesme te vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Vrhunska kvaliteta poziva

Naša tehnologija preciznog prepoznavanja glasa koristi četiri mikrofona koji formiraju zrake i algoritam za smanjenje šuma utemeljen na umjetnoj inteligenciji za precizno izdvajanje vašeg glasa. Nova struktura za smanjenje šuma vjetra minimizira šum vjetra tijekom poziva. Gdje god se nalazili, uvijek ćete jasno čuti druge osobe i druge će osobe jasno čuti vas.

Više mikrofona fokusiranih na vaš glas

Opremljene mikrofonima koji formiraju zrake, ove su slušalice kalibrirane tako da registriraju samo vaš glas. Poboljšani omjer signala i šuma omogućuje im da registriraju svaku riječ, čak kada ste u bučnom okruženju.

Iznimno jasni pozivi bez buke

Uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa i naprednu obradu zvučnih signala osoba na drugoj strani poziva jasno će čuti vaš glas, čak i u bučnim okruženjima. Naš algoritam za smanjenje šuma razvijen je uz pomoć umjetne inteligencije, koja koristi više od 500 milijuna uzoraka glasova za blokiranje okolne buke i jasno izdvajanje vašeg glasa u različitim okruženjima.

Cjelodnevna udobnost uz dizajn koji blokira buku

Lagane slušalice obavijene su novorazvijenom mekom kožom. Taj materijal udobno pristaje oko glave uz manji pritisak na uši i bolje blokiranje vanjskih zvukova. Uz dizajn koji blokira buku, neprekidni klizač, besprijekornu zakretnu osovinu i držač nosit ćete slušalice WH-1000XM5 s užitkom.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. Kada se aktivira, uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

Samo počnite govoriti da biste razgovarali

Čim počnete razgovarati, omogućivanje razgovora glasom zaustavlja glazbu i propušta zvukove iz okoline, što je praktično ako ne želite skidati slušalice ili želite da vam ruke budu slobodne. Ta značajka koristi mikrofone u slušalicama i naprednu obradu audiosignala za prepoznavanje vašeg glasa i reagiranje na njega. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Brz pristup omiljenoj glazbi

Brzi pristup omogućuje vam da slušalice konfigurirate tako da uz dva ili tri dodira možete nastaviti slušati glazbu sa servisa Spotify – bez potrebe za dodirivanjem pametnog telefona.

Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija. 

Glazba će prestati čim skinete slušalice – kapacitivni senzor zna kada ih nosite. Uz to, poboljšava preciznost prepoznavanja i dizajn. Ponovno stavite slušalice i reprodukcija glazbe ponovno će se pokrenuti.

Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite „Hey Google” ili „Alexa” da biste aktivirali pomoćnik. Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime povezati. Moći ćete i brzo dodirom na gumb prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Pronađite svoje slušalice uz značajku brzog uparivanja

Slušalice WH-1000XM5 podržavaju Googleovu korisnu novu značajku brzog uparivanja. Pomoću nje možete brzo pronaći slušalice po zvučnom signalu ili tako da provjerite njihovu zadnju poznatu lokaciju u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Jednostavno uparivanje s računalom

Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica s prijenosnim računalom, stolnim računalom ili tabletom sa sustavom Windows 11 ili Windows 10. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz trajanje baterije od dugih 30 sati imat ćete dovoljno napajanja i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju koji podržava USB PD možete dobiti 3 h napajanja za samo 3 minute.

Sve vam je nadohvat ruke

Slušalice WH-1000XM5 imaju intuitivne postavke za upravljanje dodirom – npr. pritisnite gumb na lijevoj strani da biste se s funkcije blokade buke prebacili na zvukove iz okoline ili pomoću zaslona osjetljivog na dodir na desnoj strani pokrenite ili pauzirajte reprodukciju glazbe, preskočite pjesme, promijenite jačinu zvuka i još mnogo toga. 

Sklopiva torbica štedi prostor

Lako nosite slušalice u odgovarajućoj mekanoj torbici. Izvadite ih ili skupite za lako nošenje u torbici.

Sadržaj pakiranja

Kada otvorite pakiranje slušalica WH-1000XM5, pronaći ćete torbicu za nošenje, kabel za slušalice (dugačak približno 1,2 m) i USB kabel za punjenje.

Bolje za okoliš

U pakiranju slušalica WH-1000XM5 nema plastike te je ono dizajnirano prema načelima niske toksičnosti i društveno odgovornije proizvodnje prilagođene reciklaži. Kutija proizvoda proizvedena je od recikliranih i održivih materijala posebno razvijenih za Sony. Slušalice WH-1000XM5 koriste i recikliranu plastiku iz automobilskih dijelova.

Slušalice Sony WH1000XM5B.CE7
Tehničke karakteristike
EAN 4548736132580
Garancija 24 mj.
Model WH1000XM5B.CE7
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.