0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Novo

Slušalice Sony WF-1000XM4

Šifra: WF-1000XM4
Slušalice Sony
  • Blokada vansjke buke
  • Ergonomski dizajn
  • Vodootporne
  • Trajanje baterije do 24 h
Naša najniža cijena
Cijena
549,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 578.84 Izračun rata

Redovna cijena: 578.84
Kartice 6 rata: 578,84 KM / već od 96,47 KM/mj
Kartice 12 rata: 578,84 KM / već od 48,24 KM/mj
Kartice 24 rate: 578,84 KM / već od 24,12 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Slušalice Sony WF-1000XM4

Otkrijte slobodu

Pogledajte kako slušalice WF-1000XM4 kombiniraju najnapredniju blokadu buke s iznimnim radnim značajkama zvuka te personalizirane, pametne značajke koje se prilagođavaju lokaciji.

Najbolja blokada buke na tržištu1 – sada još i bolja

Sve je u slušalicama WF-1000XM4 dizajnirano od temelja. Primjer su naš novi integrirani procesor V1, posebno razvijen za Sony, koji blokira više buke no ikad, nova pogonska jedinica boljih performansi, mikrofoni sa zvučnim senzorima te inovativni umeci za uši koji izoliraju buku za stabilnije prianjanje.

Integrirani procesor V1

Posebno dizajniran za Sony, naš novi integrirani procesor V1 podiže blokadu buke našeg nagrađivanog čipa QN1e na novu razinu. Poboljšana blokada buke i tehnologija Bluetooth "Sustav na čipu" nudi najvišu razinu blokade buke na tržištu i pritom koristi manje snage.

Smanjenje buke vjetra

U potpunosti ćete uživati čak i na vjetrovite dane. Način automatskog smanjenja buke vjetra prepoznaje vjetar te automatski prigušuje njegov zvuk.

Čujte više zvukova iz okoline

U načinu rada za zvuk iz okoline slušalice WF-1000XM4 registriraju više zvukova iz vašeg okruženja no ikad prije, što znači da možete uživati u prirodnom doživljaju slušanja i ostati povezani sa svojim okruženjem.

Izvanredna kvaliteta zvuka

WF-1000XM4 sada podržava.2Zahvaljujući posebno dizajniranim 6-milimetarskim pogonskim jedinicama, reproduciraju dinamičan zvuk unatoč malim dimenzijama, a vrlo elastična membrana podržava bogat raspon basa. Integrirani procesor V1 također poboljšava kvalitetu zvuka i smanjuje izobličenje te omogućuje obradu LDAC-a i DSEE Extreme.

Još pametniji doživljalj slušanja

Čim se nekom obratite, značajka Speak-to-Chat automatski pauzira glazbu i pušta ambijentalni zvuk da biste mogli voditi razgovor – što je praktično ako želite zadržati slušalice na glavi ili su vam ruke pune. Kad razgovor završi, glazba se automatski nastavlja reproducirati. Speak-to-Chat prepoznaje vaš glas i reagira na njega. Temelji se na tehnologiji preciznog prepoznavanja glasa, koja objedinjuje mikrofone i senzore s naprednom obradom zvučnog signala.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava vašoj situaciji

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja.

Slušalice koje vas poznaju

Prilagodljiva kontrola zvuka može naučiti prepoznati mjesta koja često posjećujete, primjerice ured, teretanu ili omiljeni kafić, i prilagoditi zvuk toj situaciji. 

Vrhunska kvaliteta poziva

Tehnologija preciznog prepoznavanja glasa koristi mikrofone koji formiraju zrake i senzor provođenja kroz kosti da bi slušalicama WF-1000XM4 omogućila jasno i precizno prepoznavanje vašeg glasa za pozive bez upotrebe ruku – kod kuće, u kafiću i gdje god se nalazili. Osim toga, blokada buke omogućuje vam da jasnije čujete osobu s kojom pričate, čak i kada ste u bučnom okruženju.

Dizajn koji ne propušta nijednu riječ

Mikrofoni koji formiraju zrake kalibrirani su tako da registriraju samo zvukove iz vaših usta. Uz poboljšani omjer signala i šuma registrirat će svaku riječ, čak i kada ste u bučnom okruženju.

Otkriva vibracije govora radi veće jasnoće

Senzor provođenja kroz kosti registrira samo vibracije vašeg glasa bez zvuka iz okoline, što omogućuje jasniji govor pri pozivima.

 

Slušalice Sony WF-1000XM4
Tehničke karakteristike
EAN 4548736121157
Garancija 24 mj.
Model WF-1000XM4
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.