Više sigurnosti za Vaš novac 

Ukoliko uređaj trebate servisirati, molimo provjerite dokumentaciju o ovlaštenom servisu koju ste dobili uz uređaj te postupite sukladno uputama ovlaštenog servisa.

Ukoliko se radi o kvarovima unutar garantnih rokova, što ne podrazumijeva kvarove nastale unutar 7 dana od preuzimanja pošiljke ili neispravnosti koje su utvrđene nakon samog preuzimanja pošiljke, kupac treba izravno kontaktirati ovlašteni servis u skladu s uputama na garantnom listu.

Ukoliko se radi o online narudžbi i ako je naručeni proizvod startno neispravan, ne odgovara opisu na stranici ili jednostavno ne ispunjava očekivanja kupca moguće je, u roku tjedan dana od primitka narudžbe, napraviti zamjenu ili povrat proizvoda. Nakon isteka roka od tjedan dana kupca usmjeravamo na ovlašteni servis, u skladu s grantnim uslovima i uputama navedenim u garantnom listu.

U slučaju kvara uređaja naš servis (ProServis) će brzo i efikasno otkloniti nastali kvar. Tim elektro-stručnjaka stoji Vam na  usluzi po prijateljskim cijenama širom Bosne i Hercegovine. Pokrivamo raspon od malih kućanskih uređaja, bijele tehnike, audio i video uređaja do fotoaparata i kompjutera. Servis je u okviru garantnog roka besplatan, a garancija ovisi o proizvođaču kupljenog artikla i traje od 1-5 godina. Za sigurnost Vaše kupovine i adekvatan servis brine mreža više od 30 servisnih centara!

NOVO! Online prijava kvara
Prijavite kvar uređaja na sljedećem linku, prijava kvara.

Stojimo Vam na raspolaganju!