0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Pročišćivač Xiaomi Smart Air Purifier 4  Pro

Šifra: 34720
Pročišćivači zraka Xiaomi
  • CADR – (formaldehid) 185 m3/h
  • CADR –  (čestice) 500 m³/h
  • 6 režima rada
  • Pametna kontrola
Naša najniža cijena
Cijena
629,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 663.05 Izračun rata

Redovna cijena: 663.05
Kartice 6 rata: 663,05 KM / već od 110,51 KM/mj
Kartice 12 rata: 663,05 KM / već od 55,25 KM/mj
Kartice 24 rate: 663,05 KM / već od 27,63 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Pročišćivač Xiaomi Smart Air Purifier 4  Pro

Uz Mi Air Purifier 4 Pro do svježeg i čistog zraka

15 minuta čišćenja za dnevni boravak od oko 40m2, velika efektivna površina pokrivanja do 60m2, za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l pročišćenog zraka u minuti. Mi Air Purifier 4 Pro je efikasan protiv mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. PM2.5 / PM10 senzor sa dvostrukim efektom efikasno pročišćavanje velikih čestica, npr. logs. Sa Mi Air Purifier 4 Pro i negativnom jonizacijom zraka za kvalitetan zrak poput svježe šume.

Čišćenje cijele sobe

Pripremite spavaću sobu svežim vazduhom, Mi Smart Air Purifier 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporučuje 8330L* čistog vazduha u minuti. Pročišćeni zrak može doći do svakog kutka doma kako bi u potpunosti uživao u svježem zraku.

Čist vazduh koji je vidljiv

Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano pročišćavanje koje zagađivače ostavlja nemoćnim. Praćenje promjena kvaliteta zraka za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu, prečistač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe

Dnevna svježina s dugotrajnim filterom, napravljenim od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog velikog volumena aktivnog uglja, može trajati 6-12 mjeseci. Nema potrebe za čestim promjenama filtera.

Troslojna filtracija u jednom visokoefikasnom filteru za pročišćavanje s Mi Air Purifier 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi visokoučinkoviti filter i visokokvalitetni filter s aktivnim ugljem, koji zajedno rade na pročišćavanju zraka za zdraviji život.

Visokokvalitetni aktivni ugljen

Uklanjanje mirisa za trajnu svježinu. Aktivni ugljen ima visoku stopu adsorpcije, u stanju je eliminirati mirise i održavati svjež zrak.

Negativna jonizacija vazduha

Uklanjanje ustajalog vazduha za svež dom. Poboljšano pročišćavanje zraka uz brisanje prašine kako biste se osjećali kao u šumi.

Pametna kontrola

Započnite pročišćavanje zraka bilo gdje i bilo kada pomoću aplikacije Mi Home da aktivirate Mi Pro Air Purifier 4 Pro u pokretu, tako da je zrak svjež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i glasovnim komandama.

Niska buka 33,7 dB

Visokokvalitetan vazduh za nesmetan san. Prebacite se na noćni način rada da isključite svjetlinu ekrana za čišćenje bez odsjaja i buke. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Gornja rešetka koja se lako čisti

Očistite unutrašnjost čistača. Za zaštitu beba u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i zračnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg pročišćivača kako biste spriječili sekundarnu kontaminaciju.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinirajući dvije tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi-jev visokoučinkoviti filter može ukloniti 99,97% čestica u zraku do minimalne veličine od 0,1 mikrometar i ukloniti prašinu, PM2,5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku . Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi ima visoko efikasnu stopu filtracije od 99,97%, a za čestice male veličine od 0,1 mikrona, brzina filtracije može doseći 99,99%.

Pročišćivač Xiaomi Smart Air Purifier 4  Pro
Tehničke karakteristike
EAN 6934177743665
Garancija 12 mj.
Model Smart Air Purifier 4  Pro
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.