0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Potpuno se prepustite doživljaju koji će vas uzbuditi i pokrenuti baš kao i pravi svijet oko nas. To je bio cilj razvoja televizora BRAVIA XR™ – koji koriste novi Cognitive Processor XR™, osmišljen da dočara način na koji naš mozak razmišlja i reagira.

 

Šta je kognitivna inteligencija?

Svijet percipiramo na temelju informacija koje u isto vrijeme dolaze u mozak iz naših očiju i ušiju. Umjetna inteligencija može prepoznati i analizirati boju, kontrast i detalje samo pojedinačno. Cognitive Processor XR™ unakrsno analizira sve elemente u isto vrijeme baš kao i mozak.

Da bi stvorio taj realističan dojam, Cognitive Processor XR™ zaslon dijeli na stotine zona te pojedinačne objekte u tim zonama prepoznaje najbolje do sada. Osim toga, u sekundi unakrsno analizira stotine tisuća različitih elemenata koji čine sliku na identičan način kao ljudski mozak.

Slike koje se podudaraju s načinom na koji naše oči vide svijet

 

Fokusiranje na isti način kao i oči

 

Televizori BRAVIA XR funkcioniraju na isti način kao oči – prepoznaju glavnu žarišnu točku u prizoru i poboljšavaju svaki detalj na objektu tako da se ističe uz prirodni dojam dubine, baš kao u stvarnom svijetu. 

 

Svaki element u savršenoj harmoniji za realističnu sliku

 

Za razliku od klasičnih televizora, na kojima se svi elementi slike prilagođavaju na istu razinu, televizori BRAVIA XR uz unakrsnu analizu svaki element prilagođavaju najboljem konačnom ishodu, pa je sve u harmoniji i izgleda potpuno prirodno.

Stvaranje realističnijeg zvučnog okruženja, baš kao u stvarnom životu

 

Doživljaj virtualnog zvuka uz dodatne dimenzije 

 

Televizori BRAVIA XR proizvode zvuk koji se širi vodoravno i okomito te pružaju stvarni višedimenzionalni doživljaj. Analiziraju i poboljšavaju zvuk na 5.1.2-kanalni surround zvuk te stvaraju stvarno 3D zvučno okruženje. 

 

Položaj zvuka uz koji ste u središtu akcije

 

Zahvaljujući naprednoj obradi zvuka koja oponaša ljudsko uho tako što utvrđuje odakle zvuk dolazi i smješta ga na odgovarajuće mjesto na zaslonu, televizori BRAVIA XR stavljaju vas u središte svakog prizora.

Otvorene su prednarudžbe za najbolji Sonyjev 4K HDR OLED televizor ikad. A90J pokreće revolucionarni Cognitive Processor XR™ za neusporediv kontrast s ekstremnom svjetlinom i čistom crnom bojom. A90J je vodeći OLED model nove serije BRAVIA XR koji koristi potpuno novu metodu obrade koja nadilazi uobičajeni AI, dizajniran da replicira načine na koje ljudi vide i čuju. 

 

Prednaruči novi 55" Sony BRAVIA XR MASTER Series A90J

 

Prednaruči novi 55" Sony BRAVIA XR MASTER Series A90J televizor u periodu od 01.04. do 15.5.2021. i na poklon dobijaš najbolje Sony bežične slušalice WH-1000XM3/B + 5g garancije (2+3 godine) + 10 kredita za kupovinu filmova unutar Bravia Core servisa, kao i 24 mjeseca neograničenog streaminga preko 100 filmova uz registraciju.

 

Prednaruči odmah

 

Prednaruči novi 65" Sony BRAVIA XR MASTER Series A90J televizor

 

Prednaruči novi 65" Sony BRAVIA XR MASTER Series A90J televizor u periodu od 01.04. do 15.5.2021. i na poklon dobijaš 32" Sony LED TV 32WE615 + 5g garancije (2+3 godine) + 10 kredita za kupovinu filmova unutar Bravia Core servisa, kao i 24 mjeseca neograničenog streaminga preko 100 filmova uz registraciju.

Prednaruči odmah

 

Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

 

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk. Platforma BRAVIA CORE dostupna je na svim BRAVIA XR modelima Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Platforma BRAVIA CORE | pristup streaming servisu (virtualnoj videoteci), dostupna je na svim novim BRAVIA XR modelima: Z9J (8K), A90J, A83J, X95J, X92J, X93J (sve veličine ekrana).

Kupac navedenih serija mora registrirati račun za BRAVIA CORE na televizoru koji ispunjava uslove do 23. februara 2024 a kako bi iskoristio prednosti programa. 

Kupovinom navedenih serija TV-a i registracijom, kupac dobija pristup videoteci sa preko 100 filmova s neograničenim streamingom tokom 12/24 mjeseca a ovisno o modelu TV-a dobiva još dodatne kredite za kupnju blockbuster naslova:

  • 10 kredita za filmove kupovinom TV-a serije A90J i
  • 5 kredita za filmove kupovinom preostalih modela XR serije televizore sa popisa, (za jedan film potrebno je iskoristiti jedan kredit)

Više informacija možete naći na linku a posebno je potrebno obratiti pažnju na Odredbe i uvjete gdje je sve detaljno objašnjeno.

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.