0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Prednaručite odmah iPhone 15!

Dostupno od 29.09.2023.


Spremite se za nevjerojatan skok u svijet tehnologije jer stiže iPhone 15! Sada možete biti među prvima koji će ga imati. 


Ne čekajte! Prednarudžba za iPhone 15 je već dostupna, i ovo je vaša prilika da budete među prvima koji će doživjeti budućnost mobilne tehnologije. Ponuda je ograničena, stoga požurite kako biste osigurali svoj primjerak ovog revolucionarnog uređaja.

Prednaručite svoj iPhone ODMAH i osigurajte isporuku na adresu 29. 09. 2023.

Želimo da ova inovacija bude dostupna svima, pa sada možete platiti i do 24 rate u svim Tehno-Mag poslovnicama i uz potpuno besplatnu dostavu bude dostavljen na vašu adresu u cijeloj Bosni i Hercegovini, ukoliko naručujete online.

Ali to nije sve!

Prednarudžbom bilo kojeg iPhone 15 modela možete kupite DODATNI kabal za punjenje kod kuće, u kancelariji ili u pokretu i/ili Apple 20W USB-C Power Adapter, sa 20% popusta primjenom koda: apple20

 

Prednaručite iPhone 15
već od 92,50KM/24mj

 

Sada s Dynamic Island. Nova glavna kamera od 48 MP.

2x Telephoto. Portreti nove generacije. USB-C.

Cjelodnevno trajanje baterije.

Aluminijski dizajn. Izdržljivo staklo prožeto bojama.

Keramički štit. Otpornost na vodu. Pet novih boja.

iPhone 15 je ovdje. I totalno je krcat. WOW.

 

VAŽNO:


Kabal od prošlih generacija iPhone-a ne puni novi iPhone 15, zato iskoristite ponudu u prednarudbži i kupite DODATNI kabal za punjenje kod kuće, u kancelariji ili u pokretu i/ili Apple 20W USB-C Power Adapter, sa 20% popusta primjenom koda: apple20


Prednaručite iPhone 15 Pro već od 120,40KM/24mj

Novi iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max spremni su za akciju. Izrađeni od titana za zrakoplovstvo za najlakše, najsnažnije Pro Apple modele ikada. 

Novi Pro sustav kamera pomiče granice onoga što je moguće na pametnom telefonu, dajući fotografima ekvivalent od sedam profesionalnih leća u rasponu od 13 mm na Ultra Wide kameri do 120 mm na 5x Telefoto kameri na iPhoneu 15 Pro Max.

Filmaši sada mogu snimati video u ProRes 4K pri 60 fps izravno na vanjski disk. Dodavanje USB-C priključka donosi superbrze USB 3 brzine prijenosa, zajedno s podrškom za profesionalne formate koji uvelike poboljšavaju tijek rada između snimanja i postprodukcije.

Novi dizajn također uključuje prilagodljivi akcijski gumb za brži pristup vašoj omiljenoj značajki. A A17 Pro čip sa 6-jezgrenim GPU-om predstavlja potpuno novu razinu impresivnih performansi mobilnog igranja.

Ukratko, novi iPhone 15 Pro od titana najmoćniji je iPhone za snimanje fotografija, filmova i igranje igrica ikada.

VAŽNO:


Kabal od prošlih generacija iPhone-a ne puni novi iPhone 15, zato iskoristite ponudu u prednarudbži i kupite DODATNI kabal za punjenje kod kuće, u kancelariji ili u pokretu i/ili Apple 20W USB-C Power Adapter, sa 20% popusta primjenom koda: apple20


Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.