0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Obradujte svoju bolju polovinu uz najbolje znakove pažnje ovog Valentinova. Da li dobar i pametan sat na poklon? Ili možda super televizor da skupa uživate u trenucima? A ona bi baš novi mobitel za sebe?

Pripremili smo ideje za najbolje poklone sa popustom od 14%. Popuste ostvarite primjenom koda valentine14 u korpi na sljedeći asortiman

???? Kompletan neakcijski Xiaomi asortiman - ...???????????? ???????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????
???? Neakcijske Philips televizore - ...???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????š???? ???????????????? ???? ???????????????? ????????????????
???? Neakcijske Panasonic slušalice i male kućanske aparate - ...???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????
???? Kompletan neakcijski BaByliss asortiman - ...???????????? ???????? ????????ž???????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????? ????????????????
???? Kompletan neakcijski Fitbit asortiman - ...???????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???? ???? ????????????????????????????

Odaberite koristan poklon iz odlične ponude tehno darova već sada. Akcija važi do 14.02. za gotovinsko plaćanje i samo za online kupovinu.

Zašto slavimo Valentinovo i kada je sve počelo?

Postoje razne teorije o Valentinovom, no najpoznatija potiče iz Rima, dok je kršćanstvo bilo u začecima. Tadašnji car Klaudije Gotski zabranio je svojim vojnicima da se žene jer je smatrao da se neće predano boriti u pohodima.

Svi svećenici poštovali su carevu odluku, osim Valentina koji je jedini vršio obred vjenčanja. Valentin je bio je svećenik i mučenik koji je živio u 3. stoljeću. Kada se za to saznalo, car ga je bacio u tamnicu i dao pogubiti odrubivši mu glavu 14. februara Pogubljen je 269. godine nakon čega ga je narod ubrzo proglasio svecem. Papa Julije 1. u 4. stoljeću nad njegovim je grobom podigao baziliku, te se od tada počeo štovati medu kršćanima. Od 15. stoljeća narod ga slavi kao zaštitnika zaljubljenih.

Mali anđeo Kupid, s lukom i strijelom, jedan je od najpoznatijih simbola Valentinova. Legenda kaže da se oni koje Kupid pogodi svojom strijelom odmah zaljube. 

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.