0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Obradujte svoju bolju polovinu uz najbolje znakove pažnje ovog Valentinova. Da li dobar i pametan sat na poklon? Ili možda super televizor da skupa uživate u trenucima? A ona bi baš novi mobitel za sebe?

Pripremili smo ideje za najbolje poklone sa popustom od 14%. Popuste ostvarite primjenom koda valentine14 u korpi na sljedeći asortiman

💘 Kompletan neakcijski Xiaomi asortiman - ...𝒿𝑒𝓇 𝓋𝑜𝓁𝒾𝓂𝑜 𝒷𝒾𝓉𝒾 𝓅𝑜𝓋𝑒𝓏𝒶𝓃𝒾
💘 Neakcijske Philips televizore - ...𝒿𝑒𝓇 𝓋𝑜𝓁𝒾𝓂𝑜 𝓃𝒶𝒿𝓁𝒿𝑒𝓅š𝑒 𝒷𝑜𝒿𝑒 𝓊 𝓈𝓋𝑜𝓂 𝒹𝑜𝓂𝓊
💘 Neakcijske Panasonic slušalice i male kućanske aparate - ...𝒿𝑒𝓇 𝓋𝑜𝓁𝒾𝓂𝑜 𝓅𝑜𝓀𝓁𝑜𝓃𝑒
💘 Kompletan neakcijski BaByliss asortiman - ...𝒿𝑒𝓇 𝒿𝑒 𝓋𝒶ž𝓃𝑜 𝓀𝒶𝓀𝑜 𝓉𝓇𝑒𝓉𝒾𝓇𝒶𝓂𝑜 𝓈𝓋𝑜𝒿𝓊 𝓀𝑜𝓈𝓊
💘 Kompletan neakcijski Fitbit asortiman - ...𝒿𝑒𝓇 𝓋𝑜𝓁𝒾𝓂𝑜 𝒷𝒾𝓉𝒾 𝓏𝒹𝓇𝒶𝓋𝒾 𝒾 𝓊 𝓅𝑜𝓀𝓇𝑒𝓉𝓊

Odaberite koristan poklon iz odlične ponude tehno darova već sada. Akcija važi do 14.02. za gotovinsko plaćanje i samo za online kupovinu.

Zašto slavimo Valentinovo i kada je sve počelo?

Postoje razne teorije o Valentinovom, no najpoznatija potiče iz Rima, dok je kršćanstvo bilo u začecima. Tadašnji car Klaudije Gotski zabranio je svojim vojnicima da se žene jer je smatrao da se neće predano boriti u pohodima.

Svi svećenici poštovali su carevu odluku, osim Valentina koji je jedini vršio obred vjenčanja. Valentin je bio je svećenik i mučenik koji je živio u 3. stoljeću. Kada se za to saznalo, car ga je bacio u tamnicu i dao pogubiti odrubivši mu glavu 14. februara Pogubljen je 269. godine nakon čega ga je narod ubrzo proglasio svecem. Papa Julije 1. u 4. stoljeću nad njegovim je grobom podigao baziliku, te se od tada počeo štovati medu kršćanima. Od 15. stoljeća narod ga slavi kao zaštitnika zaljubljenih.

Mali anđeo Kupid, s lukom i strijelom, jedan je od najpoznatijih simbola Valentinova. Legenda kaže da se oni koje Kupid pogodi svojom strijelom odmah zaljube. 

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.