0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Mobiteli & Tableti Nosivi uređaji Pametne narukvice Narukvica Fitbit Flex2 FB403MG-EU Magenta

Narukvica Fitbit Flex2 FB403MG-EU Magenta

Šifra: 22068
Pametne narukvice Fitbit
 • Vodootporan do 50 m dubine
 • Prati tjelesnu aktivnost
 • Automatsko praćenje spavanja
 • Dugi vijek trajanja baterije
Naša najniža cijena
129,90 KM
49,90 KM
-62%Štedite 80,00 KM
* cijena s popustom za jednokratno plaćanje
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 52.53 Izračun rata

Redovna cijena: 52.53
Kartice 6 rata: 52,53 KM / već od 8,76 KM/mj
Kartice 12 rata: 52,53 KM / već od 4,38 KM/mj
Kartice 24 rate: 52,53 KM / već od 2,19 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Ftibit Flex 2 Smart fitnes narukvica 

Prilagođena svima vama. 

Kompanija Fitbit vodeći je proizvođač gadžeta za zdraviji način života i ime koje se posljednjih nekoliko godina u medijima veoma često spominjie zbog par proizvoda koji su promijenili način gledanja na kreativniji i aktivniji život pojedinca. O koliko jakoj kompaniji je riječ najbolje govori podatak da Fitbit ima učišće od preko 70% na tržištu fitnes gadžeta, kao i da se u njihovim laboratorijama kompletno razvijaju rješenja – od vizuelnog izgleda do senzora koji će biti ugrađeni u proizvode koji se razvijaju. Kao najuticajniji proizvođač u ovoj oblasti Fitbit se trudi da svoje konzumente i buduće potrošače uvijek iznenadi nekim novim, moćnijim rješenjem, što je nedavno bio slučaj sa Flex 2 fitnes trekerom, koji u svakom smislu predstavlja nasljednika popularne Flex narukvice, s tim da unaprijeđeni model dolazi sa nekoliko funkcija više i daleko zanimljivijim i atraktivnijim dizajnom.

 • Ftibit Flex2- Prva vodootporna fitness narukvica namjenjena i za plivanje- može do 50 m dubine
 • Prati tjelesnu aktivnost- korake, udaljenost, potrošene kalorije, aktivne minute- sinkronizira sa Fitbit aplikacijom
 • Automatsko praćenje spavanja
 • LED zaslon
 • SmartTrack ™- prepoznavanje automatskog vježbanja
 • Dugi vijek trajanja baterije- punjenje svakih 5 dana
 • Obavijesti poziva i teksta- led zaslon svijetli plavo za pozive, ljubčasto za poruke
 • Izrađena od elastičnog materijala

Jednostavno i prefinjeno

Fitbit Flex 2 fitnes treker je dizajnerski jedan potpuno sveden produkt koji se može nositi oko vrata u vidu lančića ili kao narukvica oko ruke. Izuzetno je malih dimenzija i na sebi nema apsolutno nikakve posebno atraktivne detalje kao skupi i izvikani modeli. Djelimično je rezistentan na većinu spoljnih uticaja, uključujući i kapljice vode, ali nije potpuno vodootporan. To znači da sa njim nema plivanja i ronjenja, ali mu zato ništa neće biti ako krene kiša da pada dok se trenira/vježba ili trči u prirodi. Ovaj treker nema displej na sebi, kao ni neke složene funkcije, međutim posjeduje 5 LED dioda koje korisnika obavještavaju o statusu baterije, propuštenim pozivima, pristiglim porukama i mejlovima i drugim važnim informacijama. Na žalost, te informacije je moguće vidjeti samo na displeju telefona sa kojima Flex 2 fitnes treker komunicira preko Bluetooth veze. Prateća aplikacija je veoma lijepo osmišljena i pregledna je tako da korisnik iz nje može da crpi apsolutno sve podatke i prati svoj progres, kao i da bude informiran o pravilnom načinu ishrane i o tome kako treba da se vježba. Aplikacija je napisana i dostupna je za sve popularne desktop i mobilne platforme, što je veliko plus u odnosu na slična konkurentska rešenja.

 

Flex 2 fitnes treker prati iskoračane korake i stepenike, iskoračanu ili istrčanu distancu/kilometražu, potrošene kalorije, ukupno vrijeme provedeno u nekim fizičkim aktivnostima, kao i vrijeme provedeno bez bilo kakvih aktivnosti (sjedenje, ležanje…). Dodatno, sve to upotpunjuje SmartTrack funkcija koja automatski prati pojedinačne aktivnosti korisnika, kao što su trčanje i aerobne vježbe, ali i bavljenje nekim konkretnim sportskim disciplinama. Pored dnevnih Flex 2 treker prati i noćne aktivnosti korisnika. On mjeri vrijeme koliko organizam odmara, dubinu sna i periode odmora formirajući veoma jasnu i preciznu sliku o tome koliko je organizam zaista spreman da se potpuno posveti dnevnim obavezama i fizičkim naporima. Moguće je čak postaviti i određene ciljeve u smislu blagovremenog odlaska na spavanje i kreiranja mini odmora koje doktori preporučuju i savjetuju kao najbolje rješenje za pravilno funkcionisanje organizma.

 

 

Narukvica Fitbit Flex2 FB403MG-EU Magenta
Tehničke karakteristike
EAN 816137021142
Garancija 24 mj.
Model FB403MG-EU
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.