0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Bosch 5 god. garancije

Mašina za suđe Bosch SMS4HVW33E

Šifra: 31979
Samostojeće mašine za suđe Bosch
Kapacitet punjenja
Kapacitet punjenja
13 setova posuđa
Energetska učinkovitost
Energetska učinkovitost
D
Dubina [cm]
Dubina [cm]
60
Širina [cm]
Širina [cm]
60
Naša najniža cijena
Cijena
1.219,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1284.11 Izračun rata

Redovna cijena: 1284.11
Kartice 6 rata: 1.284,11 KM / već od 214,02 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.284,11 KM / već od 107,01 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.284,11 KM / već od 53,50 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Mašina za suđe Bosch SMS4HVW33E

Extra Dry: dodatna opcija sušenja za posuđe koje se teško suši

Aktiviranjem mogućnosti Extra Dry posuđe se suši izuzetno temeljito na višim temperaturama tijekom ciklusa ispiranja i u duljoj fazi sušenja - samo jednim pritiskom na gumb.

Košare VarioFlex i VarioDrawer

VarioFlex-baskets i VarioDrawer: Sustav košara VarioFlex podrazumijeva visoku fleksibilnost i praktičnost pri rukovanju košarama. To omogućuje osam pomičnih elemenata u gornjoj košari (držač za čaše, sklopivi držači i police). Zahvaljujući crvenim dodirnim točkama uvijek možete odmah vidjeti gdje i kako možete namjestiti košaru za lakše postavljanje posuđa. Donja košara sadrži čak devet pomičnih elemenata (straga viših zbog držača za čaše, sklopivih držača i polica). Skoplivi držači pružaju dodatnu zaštitu i stabilnost zbog zaobljenih rubova. Zahvaljujući ručkama od nehrđajućeg čelika sve je lako dostupno.

VarioDrawer: sada vaša perilica posuđa ima iznimno visoku razinu fleksibilnosti

Ponekad vam ne stane baš sve u perilicu posuđa zato što ona nije dovoljno fleksibilna. Ladica VarioDrawe nudi dodatnu razinu na vrhu perilica posuđa Activewater koja rješava taj problem. To je savršeno mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor poput zaimača i metlica za miješanje, a stanu i šalice za espresso. Tako imate veću fleksibilnost pri punjenju perilice posuđa i više mjesta u donjoj košari. Košaru za pribor za jelo također možete zamijeniti ladicom VarioDrawer kako biste stvorili dodatni prostor za do 14 kompleta posuđa u perilicama od 60 cm te deset kompleta posuđa u perilicama od 45 cm. Tako vaša perilica posuđa postaje fleksibilnija i udobnija za punjenje.

Rackmatic

Zahvaljujući trostrukom sustavu rackmatic, moguće je jednostavno prilagoditi visinu gornje košare do 5 cm. I to možete učiniti dok je puna.I to možete učiniti dok je puna. To znači još više mogućnosti prilagodbe te tako maksimalnu fleksibilnost.To znači još više mogućnosti prilagodbe te tako maksimalnu fleksibilnost.

Silence program

Program Silence najtiši je način pranja posuđa. Njegovom aktivacijom automatski smanjujete razine buke vaše perilice posuđa na najniži mogući minimum. To se postiže posebno prilagođenim programom pranja Eco 50°C, manjim tlakom raspršivanja i duljom fazom čišćenja.

Posebno tiha kad god vam je to potrebno

Ponekad vam je potrebno posebice tiho okruženje kod kuće kako biste se mogli usredotočiti na dnevne obveze. Funkciju Silence on demand možete aktivirati putem aplikacije Home Connect i ona će utišati vašu perilicu posuđa kad god vam je to potrebno. Smanjuje razinu buke na minimalnu do 30 minuta, u bilo kojem trenutku, vrstom aktivne stanke dok perilica posuđa i dalje djeluje. S funkcijom Silence on demand možete se uredotočiti na ono najbitnije.

Mašina za suđe Bosch SMS4HVW33E
Tehničke karakteristike
EAN 4242005192809
Garancija 24 mj.
Model SMS4HVW33E
Vrsta Samostojeća
Energetska učinkovitost D
Kapacitet punjenja 13 setova posuđa
Boja Bijela
Širina [cm] 60
Dubina [cm] 60
Visina [cm] 84.5
Nivo buke [dBA] 46
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.