Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Candy 5 god. garancije Produžite životni vijek Vaših aparata besplatno!

Mašina za pranje suđa Candy CF 6B2S3PSX

Šifra: 35714
Samostojeće mašine za suđe Candy
Kapacitet punjenja
Kapacitet punjenja
16 setova posuđa
Energetska učinkovitost
Energetska učinkovitost
B
Dubina [cm]
Dubina [cm]
59.8
Širina [cm]
Širina [cm]
59.7
Naša najniža cijena
Cijena
1.089,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1147.26 Izračun rata

Redovna cijena: 1147.26
Kartice 6 rata: 1.147,26 KM / već od 191,21 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.147,26 KM / već od 95,61 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.147,26 KM / već od 47,80 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Mašina za pranje suđa Candy CF 6B2S3PSX

Rapido'

Candy Rapido' je najbrža i najprostranija mašina za pranje posuđa na tržištu. Opremljena je setom brzih ciklusa za sve potrebe, pojednostavljujući svakodnevnu upotrebu zahvaljujući MAXI-TUB kadi, najprostranijoj kadi standardne veličine u kojoj ćete moći da operete čak i najveće sudove. Više prostora, manje vremena potrebnog za pranje.

Speed-Drive Inverter Motor

Ove mašine za suđe pokreće novi SPEED-DRIVE INVERTER motor, najinovativniji i najizdržljiviji motor bez četkica, koji može da maksimizuje performanse čišćenja uz istovremeno smanjenje potrošnje energije.

Maxi TUB kada

Nova Candy Rapido’ sudomašina ima najprostraniju KADU na tržištu (u STD veličini), pružajući maksimalan prostor za vaše kuhinjsko posuđe, čak i ono najveće kao što su: pleh za rernu, daska za sečenje, činija za salatu.

Premium držač za čaše

Rapido' mašina za pranje sudova opremljena je novim držačima za čaše. Zahvaljujući svojoj gumenoj površini postavljenoj na dodirnim tačkama, obezbjeđuje maksimalnu zaštitu osjetljivih predmeta kao što su čaše za vino.

Powerwash sistem

Novi Powerwash sistem karakteriše šest dodatnih mlaznica za vodu koje značajno povećavaju protok vode, obezbjeđujući bolje rezultate čišćenja čak i za najteže predmete poput lonaca i tava.

35’ Wash&Dry ciklus

Uz najbrži Wash&Dry ciklus na tržištu, vaša Candy Rapido’ sudomašina omogućava vam pranje i sušenje posuđa za samo 35 minuta.

B klasa energetske efikasnosti

Zahvaljujući kombinaciji novog inovativnog inverter motora sa visokim performansama i njegovih prikladno kreiranih sistema za pranje, vaša nova mašina za pranje sudova pripada B energetskoj klasi efikasnosti.

hOn aplikacija i Snap&Wash funkcija

Nova Candy Rapido' sudomašina je pametnija nego ikad zahvaljujući aplikaciji hOn. Potrebno je samo da slikate vaše korpe i automatskim otkrivanjem količine, vrste, materijala i položaja vašeg posuđa: - Dobit ćete savjet kako da optimizujete punjenje - Dobit ćete pravilan, efikasniji i brži ciklus za savršene rezultate štedeći istovremeno vrijeme i novac.

Treća korpa

Treća korpa opremljena je smart legendom, koja jasno ukazuje na to gdje treba postaviti pribor za jelo kako bi se postigli najbolji rezultati čišćenja.

Express & Hygiene program

Nova Candy Rapido' sudomašina opremljena je setom namjenskih opcija za obezbjeđivanje maksimalne fleksibilnosti ciklusa pranja. U stanju je da skrati vrijeme izabranog ciklusa, kao i da poveća njegovu temperaturu kako bi imao bolje performanse pranja uključujući i dezinfekciju vašeg posuđa.

Automatski ciklusi

Zahvaljujući specijalnim senzorima, nova Candy Rapido' sudomašina može putem automatskih programa da prilagodi trajanje i temperaturu ciklusa u zavisnosti od opterećenja i nivoa zaprljanosti posuđa.

16 kompleta posuđa

Do 16 kompleta posuđa u dvije ili tri pametne korpe. Do 201 komad posuđa (33% veći od standardne mašine za pranje suđa sa 12 mjesta) može da se ubaci i opere u samo jednom ciklusu.

TXT displej

Tekstualni ekran sa touch kontrolom koji možete podesiti na 25 različitih jezika intuitivan je i jednostavan za korištenje.

Unutrašnje osvjetljenje

Unutrašnje svijetlo postavljeno preko korpi povećava lakoću korištenja i odlaganja posuđa u sudomašinu.

Sklopive police

Naša nova pametna korpa sada je opremljena novim sklopivim policama, koje vam omogućavaju da ih povlačite gore ili dole da biste dobili više prostora za svoje posuđe na najpametniji mogući način. Vaše posuđe, pa čak i najteži predmeti nikada nisu bili lakše oprani.

Odloženi start do 24h

Ova Candy Rapido' sudomašina vam daje mogućnost da odložite vrijeme početka ciklusa pranja do 24h.

Smart sistem otvaranja vrata

Pametni sistem otvaranja vrata može se izabrati na svim ciklusima pranja nove Candy Rapido linije sudomašina. Tokom faze sušenja, vrata će se automatski otvoriti za nekoliko centimetara, omogućavajući da vazduh cirkuliše unutar mašine za pranje suđa kako bi se omogućilo prirodno sušenje posuđa. Trajanje izabranog ciklusa će se promijeniti kako bi se omogućila optimizacija temperatura koje se koriste tokom faze ispiranja i obezbijedilo značajno smanjenje potrošnje energije.

Easy Click

Novo pametno riješenje za podešavanje gornje korpe čak i kada je napunjena na najjednostavniji mogući način.

Mašina za pranje suđa Candy CF 6B2S3PSX
Tehničke karakteristike
EAN 8059019059433
Garancija 60 mj.
Model CF 6B2S3PSX
Vrsta Samostojeća
Energetska učinkovitost B
Kapacitet punjenja 16 setova posuđa
Boja Siva
Širina [cm] 59.7
Dubina [cm] 59.8
Visina [cm] 85
Nivo buke [dBA] 42
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.