0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Dostupno samo online

Klima TCL TAC-12CHSD/FBI

Šifra: TAC-12CHSD/FBI
Klima uređaji TCL
  • Inverter klima
  • Rashladno sredstvo: R32
  • Energetska klasa grijanja/hlađenja A++/A+++
  • Odgovara prostoru do 40 m2
Naša najniža cijena
Cijena
1.269,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1336.74 Izračun rata

Redovna cijena: 1336.74
Kartice 6 rata: 1.336,74 KM / već od 222,79 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.336,74 KM / već od 111,40 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.336,74 KM / već od 55,70 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Klima TCL TAC-12CHSD/FBI

FBI inverter split sustav je linija premium segmenta inverterskih klima uređaja opremljenih s 3 načina izmjene svježeg zraka i pročišćavanja zraka. Za razliku od većine klima uređaja s miješanjem zraka, klima uređaj serije FreshIN 2.0 isporučuje 2 puta veću količinu zraka — 60 m³ svježeg zraka na sat, način odvoda zraka je do 30 m³/h. Jedinstvena tehnologija prikaza kvalitete zraka u stvarnom vremenu. Komplet uključuje ugrađeni Wi-Fi uređaj. Tehnologija Smart Gentle Wind omogućuje nježno i meko strujanje zraka.

Način rada generatora

Klima uređaj može normalno raditi i uz ograničene vrijednosti nazivne snage i amperaže, čime se uspješno rješava problem nedovoljne snage ili slučajevi prekida napajanja.

Gumb za hitne slučajeve

Omogućuje uključivanje/isključivanje klima uređaja u slučaju kvara ili gubitka upravljačke ploče, kako s prethodnim postavkama, tako i u prethodno postavljenom načinu rada (hlađenje ili grijanje), te prebacivanje načina rada, na zahtjev korisnika.

Noćni način rada

Noćni način rada aktivira se pritiskom na tipku SLEEP na upravljačkoj ploči. Aktiviranje načina hlađenja/grijanja tijekom rada jedinice će povećati/smanjiti temperaturu za 1°C svakih sat vremena, nakon 2 sata temperatura zraka će se stabilizirati, a nakon 7 sati nakon aktivacije, način rada će se automatski isključiti.

Ekonomični način rada

Način rada se aktivira tipkom ECO na upravljačkoj ploči. Kako bi se smanjila potrošnja električne energije, prethodno postavljena temperatura će se automatski prilagoditi za 2°C, radi uštede električne energije, dok će klima uređaj nastaviti raditi u prethodno podešenom načinu rada.

Memoriranje položaja sjenila

Nakon ponovnog uključivanja klima-uređaja, automatski zračni usmjerivači će se vratiti u položaj u kojem su bili prije gašenja. Ako je postavljen način konstantne oscilacije, on će također biti aktiviran.

Funkcija samodijagnostike

Regulator klima uređaja konstantno nadzire parametre rada, u slučaju odstupanja od norme, sustav će se zaustaviti, a na LED displeju će se prikazati šifra greške.

Snažno hlađenje pri visokoj temperaturi okoline

Nema smanjenja performansi klima uređaja u načinu hlađenja pri temperaturi okoline od 50°C. Klima uređaj će nastaviti raditi neprekidno do temperature okoline od 60°C.

1W u stanju pripravnosti

Potrošnja energije optimizirana je na 1 W kada je klima uređaj uključen, ali u stanju mirovanja.

Klima TCL TAC-12CHSD/FBI
Tehničke karakteristike
Garancija 60 mj.
Model TAC-12CHSD/FBI
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.