0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Indukcijski rešo Xiaomi Mi

Šifra: 29500
Rešoi Xiaomi
  • Snaga 2100 W
  • Dimenzije uređaja 26.5 x 26.5 x 7 cm
  • 99 različitih načina grijanja
  • LED ekran
Naša najniža cijena
Cijena
139,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 147.26 Izračun rata

Redovna cijena: 147.26
Kartice 6 rata: 147,26 KM / već od 24,54 KM/mj
Kartice 12 rata: 147,26 KM / već od 12,27 KM/mj
Kartice 24 rate: 147,26 KM / već od 6,14 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Indukcijski rešo Xiaomi Mi

Kuhanje je bitan dio našeg života i svakog domaćinstva. Kako biste to učinili, to nije samo potreba, već i zadovoljstvo, Xiaomi dolazi sa svojim indukcijskim štednjakom Xiaomi Mijia Mi indukcijskim štednjakom. Ovo je još jedan dodatak Xiaomi porodici pametnih uređaja koji će kuhanje učiniti modernim i efikasnim procesom. Proizvedeno tradicionalnim bijelim mastilom sa crnim mastilom. Na prednjoj strani ćete pronaći dugme koje se koristi za kontrolu i prikaz informacija o kuhanju istovremeno.

Tačna temperatura

Uređaj ima 2100 W snage. Podijeljen je na 99 različitih nivoa grijanja kako bi se postigla zaista precizna kontrola temperature. To omogućuje podešavanje temperature kuhanja prema vašim potrebama i zahtjevima sirovina s kojima radite.

Stabilno grijanje
Klasični indukcijski štednjaci rješavaju problem povremenog zagrijavanja zavojnice, odnosno nestabilne temperature. To dovodi do nedostataka koji utječu na pripremljeno jelo. Kako bi spriječio ovaj problem, Xiaomi je opremio svoju dvofrekventni rešo za grijanje tehnologijom za održavanje konstantne temperature zavojnice. Zahvaljujući ovoj tehnologiji nećete primijetiti razliku od kuhanja na tradicionalnom štednjaku.

Čarobno dugme i 5 različitih načina kuhanja

Pritisnite dugme na prednjoj strani da biste uključili ploču, a zatim okrenite da biste podesili snagu. Osim toga, tu je i LED ekran. Prikazuje različite informacije kao što su temperatura, podešavanje, vrijeme itd. Odaberite i jedan od pet posebno postavljenih načina kuhanja, uključujući paru, juhu ili prženje.

Konstrukcija

Ploča koristi posebnu silikonsku prstenastu konstrukciju na rubu površine i protukliznu površinu ploče, ova kombinacija sprječava neželjeno pomicanje posuđa izvan površine ploče. Sonda koja se nalazi u sredini ploče u direktnom je dodiru s dnom posude, što rezultira najpreciznijim mjerenjem topline. Ploča ima kompaktne dimenzije: 26.5 x 26.5 x 7 cm

Indukcijski rešo Xiaomi Mi
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.