0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Foto, IT & Gaming Gaming Igre Igra za PS4 Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set

Igra za PS4 Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set

Šifra: 27436
Igre PlayStation
  • Igra za PS4
  • Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set
Naša najniža cijena
79,90 KM
39,90 KM
-50%Štedite 40,00 KM
* cijena s popustom za jednokratno plaćanje
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 42.00 Izračun rata

Redovna cijena: 42.00
Kartice 6 rata: 42,00 KM / već od 7,00 KM/mj
Kartice 12 rata: 42,00 KM / već od 3,50 KM/mj
Kartice 24 rate: 42,00 KM / već od 1,75 KM/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Igra za PS4 Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set

Far Cry 5
U ovom dijelu višestruko nagrađivane franšize, radnja se odvija u okrugu Hope, u američkoj Montani. Vrijeme je to u kojem je nadvladao fanatični kult sudbonosnog dana – Projekat kod vrata Edena. Po dolasku u krajeve nadomak regije Hope, dužni ste da upalite plamen otpora kako biste oslobodili zajednicu.

Porobljeno stanovništvo živi u strahu od strijela zagovornika smrtonosnog kulta. Joseph Seed je vođa kulta čijeg gnjeva morate dobro da se čuvate dok podržavate otpor u malim američkim gradovima. Isto tako morate da se pazite i njegovih slijepo poslušnih i agresivnih sljedbenika.

Istražite okrug Hope i otkrijte prirodu Montane, njenu divljinu i stanovnike u uzbudljivom otvorenom svijetu…

Far Cry New Dawn
Ovo je nastavak priče iz igre Far Cry 5. Povedite borbu protiv opasne bande Highwaymen koju predvode bliznakinje Mickey i Lou. Radnja se i dalje odvija u okrugu Hope, u Montani, 17 godina nakon globalne nuklearne katastrofe.

Nuklearna katastrofa promijenila je Hope na neočekivane načine. Oštre zime povukle su se pred bujanjem prirode koja je za 17 godina stvorila živopisan krajolik. Preživjeli su tu počeli ponovo da se naseljavaju u improvizovanim zgradama, na brzinu sklepanim.

Bezakonje nije suzbijeno, a ljudi su osuđeni da se bore za život i svoj komad zemlje i neba nad njom. Sve ćete to i sami doživjeti. Dolazite kao spasilac i imate izbor da pronađete prijatelje i saborce ili da u borbu krenete sami. Protivnici su nepredvidivi, divlji, zlobni, nezasiti… Nihilizam i zlo vrlo lako mogu da izazovu prolijevanje krvi nedužnih u okrugu Hope…

Još od nuklearne apokalipse, preživjeli skupljaju oružje, oruđe i druge upotrebljive stvari od ostataka starog svijeta, istovremeno gradeći skloništa. Iako sve to može izgledati neuredno i haotično, to će vas i dalje održavati u borbi. Vaša osnovna baza omogućiće vam da konstruišete moćno oružje i vozila, dajući vam više mogućnosti nego ikad za eksplozivno djelovanje.

Ta primarna baza iz koje ćete razvijati oružja i plan otpora centralna je odrednica u cijeloj priči. Nadogradite je da biste dobili jače oružje i opremu koja će vam pomoći da preživite vani, u otvorenom svijetu.

Okrug Hope, naime, nije jedino mjesto koje je opustošila nuklearna apokalipsa. Vi ćete biti u mogućnosti da daleko izvan okruga Hope posjetite nove krajeve. U ekspedicijama koje ćete organizovati zalazićete u sasvim nova područja kao što su močvare, pustinje, kanjoni i obale okeana. Borbe će biti žestoke i neizvjesne…

Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.