0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi
Samsung 5 god. garancije

Frižider Samsung RB34A7B5EB1/EF Bespoke

Šifra: 32508
Kombinovani frižideri Samsung
Energetska učinkovitost
Energetska učinkovitost
E
NoFrost
NoFrost
Da
Kapacitet zamrzivača [l]
Kapacitet zamrzivača [l]
114
Kapacitet hladnjaka [l]
Kapacitet hladnjaka [l]
230
Naša najniža cijena
1.569,90 KM
1.279,90 KM
-18%Štedite 290,00 KM
* cijena s popustom za jednokratno plaćanje
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 1347.26 Izračun rata

Redovna cijena: 1347.26
Kartice 6 rata: 1.347,26 KM / već od 224,54 KM/mj
Kartice 12 rata: 1.347,26 KM / već od 112,27 KM/mj
Kartice 24 rate: 1.347,26 KM / već od 56,14 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Frižider Samsung RB34A7B5EB1/EF Bespoke Black Metal

Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module

Bespoke - Prilagodljiv modul/Kombinacija

Prilagodite i kombinirajte frižidere prema svom životnom stilu. Možete ga koristiti kao jedan modul sa dvoje vrata i zapreminom od 344 l. Međutim, ako poželite više prostora, možete nesmetano kombinirati nekoliko modula, uključujući model sa jednim vratima u dvije različite veličine* ili model sa dvoje vrata**.

*Modeli sa jednim vratima: RR7000 i RR5000. Kombiniranje sa modelima koji imaju jedna vrata je dostupno samo za RB34A** modele visine 1853 mm.** Model s dvoje vrata: RB7300.*** Ako želite uparenu instalaciju, provjerite da li željeni modeli dozvoljavaju uparenu instalaciju prije kupovine. To možete provjeriti u maloprodajnoj prodavnici ili Samsung.com internetskoj stranici.

Moderno jedinstven i personaliziran dizajn

Bespoke - Prilagodljiv dizajn

Stvorite predivan moderan i jedinstven kuhinjski prostor prilagodljivog dizajna. Dostupan je u kombinaciji 6 materijala: Satin Glass, Glam Glass, Clean Glass, Cotta Metal, Real Stainless i Steel Metal. I njih možete kombinirati sa različitim bojama vrata*.

*Opcije za odabir boje vrata uključuju satensku bež, satensku nebesko plavu, glam lavandu, glam boju breskve, glam tamnoplavu, čisto crnu, čisto bijelu, cotta bijelu, cotta bež, cotta nebesko plavu, cotta lavanda, crni metal, srebrni metal, real stainless. Više boja može biti dostupno kasnije.

Besprijekorno minimalistički i moderan dizajn

Bespoke - Prilagodljiv unutrašnji prostor*

Prilagodite i kombinirajte frižidere prema svom životnom stilu. Multifunkcionalna Rack & Shelf™ sa širim i ravnijim oblikom skladišti deblje vinske boce ili hranu poput pice. Polica koja se sklapa u 2 koraka klizi prema vani i unutra pa tako možete pohraniti visoke boce i posude.

* Neobavezno.

Više prostora unutra - ista dubina spolja

SpaceMax™ Tehnologija

Skladištite više hrane u ekstra velikom frižideru zapremine 390 litara* sa standardnim dizajnom i dubinom od 600 mm koji će se besprijekorno uklopiti u Vaše kuhinjske ormariće. Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica a neće štrčati izvan Vaše radne površine.

* Kapacitet RB38A** sa visinom modela od 2030 mm.

Hladi jednako u svim uglovima

All-Around Cooling

Pobrinite se da pravilno rashladite hranu - gdje god ona bila. All-Around Cooling sistem hladi svaki pretinac jednako od ugla do ugla. On kontinuirano provjerava temperaturu i cirkuliše hladan zrak kroz strateški postavljene otvore. Tako je svaka stavka na polici efikasno rashlađena i ostaje svježija.

Zadržava hladnoću za dužu svježinu

Metal Cooling tehnologija hlađenja

Neka Vaša hrana ostane svježa čak i ako često otvarate i zatvarate vrata. Metal Cooling cijev na stražnjem zidu pomaže održavanju optimalne unutrašnje temperature. Ona zadržava hladnoću i sprečava gubljenje hladnog zraka kada su vrata otvorena. I brzo obnavlja gubitak toplote kada ih ponovo zatvorite.

Hrana ostaje nesmrznuta i ne iziskuje vrijeme i napor

No Frost tehnologija

Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera. No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje zraka kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže. Manje je zahtjeva za sistem rashlađivanja pa on traje duže.

Zadržava originalnu svježinu do 2 puta duže

Optimal Fresh +

Uživajte u ultimativnoj fleksibilnosti za skladištenje. Optimal Fresh + kutija može da se koristi kao jedna ladica ili podijeljena u dvije zone sa različitim temperaturama. Lijeva strana je hladnija tako da meso i riba ostaju svježiji dva puta duže*. Desna je odlična za čuvanje svježine voća i povrća

* Testirao Intertek na RL38T775CSR i RB34K6252SS, na osnovu analize APC (određivanje broja aerobnih kolonija) na uzorku hrane nakon skladištenja u testnim jedinicama. Primjenjivo kada je podešen na MAX režim rada. Rezultati mogu varirati ovisno o stepenu svježine namirnica prije skladištenja, okolnosti upotrebe i mnogih drugih faktora.

Optimalna vlažnost za dugotrajnu svježinu

Humidity Fresh +

Duže sačuvajte originalnu teksturu, ukus i aromu pokvarljive hrane. Možete podesiti vlažnost u Humidity Fresh + ladici jednostavnim okretanjem kontrolnog dugmeta. Ona je idealno okruženje za skladištenje raznog voća i povrća koje ostaje hrskavo, svježe i sočno.

Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev

Power Cool + Power Freeze hlađenje

Uživajte u brzim performansama hlađenja. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan zrak u frižider kako bi brzo rashladio Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze tehnologija omogućava brzo ispuštanje hladnog zraka u zamrzivač. Odlično za zamrzavanje ili učvršćivanje smrznute hrane i pravljenje leda.

Radi veoma tiho i štedi energiju

Digital Inverter tehnologija

Uživajte uz manje buke i veću energetsku efikasnost. Digital Inverter kompresor automatski podešava svoju brzinu ovisno o zahtjevima za hlađenje. Tiši je od biblioteke jer proizvodi samo 35dB(A). Također je u skladu s novim energetskim propisima i pomaže Vam da štedite energiju.

Besprijekorna harmonija dizajna i stila

Besprijekoran i otmjen dizajn

Neka Vaš dom odiše besprijekornim stilom. Njegova standardna dubina od 600 mm će se potpuno poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Ima prelijepa ravna vrata i Clean Back (Ravna poleđina bez rešetki). Minimalistička unutrašnjost ima skriveni ekran, ravnu policu za vino i posude i kutije za skladištenje hrane u sivim nijansama*.

* Neobavezno. Dostupno samo na određenim modelima.

Stavite više većih flaša na vrata

Velika posuda na vratima

Čuvajte i veće flaše zapremine do 2 litra na vratima kako bi sačuvali prostor na policama. Šira i dublja polica na vratima Vam pomaže da sigurno smjestite velike flaše, glomazne kartonske ambalaže i više pića. Zato je odlična ako želite lako da dohvatite rashlađena pića i Vaše omiljene napitke kada god poželite.

Vrata se otvaraju u ravnini sa susjednim zidovima

Ravna vrata

Postavite svoj frižider gdje god želite a da Vam zidovi ne smetaju. Njegov dizajn ravnih vrata omogućava da otvorite vrata za 90° a da ivica ne udara o zid*. Tako ga možete postaviti na najpogodnije mjesto i vrata će se otvarati do kraja a biti u ravnini sa bočnim zidom.

Zaštitna poleđina koja je laka za čišćenje i otporna

Clean Back

Očistite poleđinu Vašeg frižidera mnogo jednostavnije. Clean Back poleđina je potpuno gladak zaštitni poklopac za vitalne zavojnice i kablove. Izgleda veoma uredno, lako se briše i pruža dodatnu trajnost. Onemogućuje nakupljanje prljavštine oko komponenti i štiti ih od udaraca.

Frižider Samsung RB34A7B5EB1/EF Bespoke
Tehničke karakteristike
EAN 8806092253902
Garancija 24 mj.
Model RB34A7B5EB1/EF Bespoke Black Metal
Vrsta Samostojeći
Energetska učinkovitost E
NoFrost Da
Boja Crna
Tehnologija hlađenja All-Around Cooling
Kapacitet hladnjaka [l] 230
Kapacitet zamrzivača [l] 114
Zamrzivač gore Ne
Zamrzivač dole Da
Nivo buke [dBA] 35
Dimenzije (VxŠxD) [cm] 185.3 x 59.5 x 65.8
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.