0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Fotoaparat Sony ILCE6400LB.CEC

Šifra: 25859
Kompaktni fotoaparati Sony
  • Senzor od 24,2 MP
  • Snimanje videozapisa u 4K
  • Pametno praćenje objekata
  • Čiste i prirodne boje
Naša najniža cijena
Cijena
2.399,90 KM
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 2526.21 Izračun rata

Redovna cijena: 2526.21
Kartice 6 rata: 2.526,21 KM / već od 421,04 KM/mj
Kartice 12 rata: 2.526,21 KM / već od 210,52 KM/mj
Kartice 24 rate: 2.526,21 KM / već od 105,26 KM/mj
Informativni izračun rate

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Fotoaparat Sony ILCE6400LB.CEC

 

Inovacija radi kreativnosti

Oslobodite kreativni potencijal uz napredne radne značajke, kao što su Eye AF u stvarnom vremenu koji pokreće umjetna inteligencija, novo, iznimno precizno praćenje u stvarnom vremenu, neprekidno snimanje velikom brzinom i snimanje 4K HDR (HLG)2 3 videozapisa.

Razlozi za odabir ovog modela

  • Brz i pouzdan autofokus
  • Eye AF i praćenje u stvarnom vremenu
  • Nevjerojatna kvaliteta slike
  • 4K videozapisi i profesionalne značajke
  • Pametna upotrebljivost

Pouzdani AF za sjajne akcijske snimke

Inovativni AF fotoaparata brzo i pouzdano otkriva položaj objekta i zatim prati njegove pokrete te ga zadržava u jasnom fokusu. 

Brzo neprekidno snimanje uz AF/AE brzinom do 11 sl./s5

Uz brzu internu obradu i memoriju međuspremnika velikog kapaciteta, nikada nećete propustiti trenutak. Snimajte do 11 sl./s5 uz prikaz nakon snimanja ili 8 sl./s5 uz prikaz uživo uz minimalno kašnjenje zaslona i snimajte do 116 slika u JPEG (Stand.) ili 46 slika u komprimiranom RAW formatu u jednom potezu.

Tiho neprekidno snimanje brzinom do 8 sl./s7

Kada snimanje zahtijeva potpunu tišinu, primjerice, prilikom snimanja događaja uživo, tiho snimanje bez zvuka zatvarača omogućuje snimanje i do 8 sl./s7 uz AF/AE praćenje, čak i u načinu AF-C, uz Eye AF u stvarnom vremenu ili s praćenjem u stvarnom vremenu, što povećava broj mogućnosti snimanja.

Pametno praćenje objekta

Nova tehnologija prepoznavanja objekata utemeljena na umjetnoj inteligenciji obrađuje velike količine podataka da bi otkrila i pratila čak i objekte koji se brzo kreću.

Praćenje u stvarnom vremenu pouzdano održava fokus

U slučaju sportskih događaja i drugih situacija u kojima se objekti brzo kreću, održavanje fokusa može biti ključno za snimanje važnog, dramatičnog trenutka koji biste u protivnom mogli propustiti.

Uživajte u prekrasnim, iznimno detaljnim slikama

Zahvaljujući velikom senzoru i najnovijem procesoru slike možete snimati što god susretnete u svakodnevnom životu uz prekrasno jasne i čiste slike i prirodne boje čak i u postavkama slabog osvjetljenja.

Senzor od 24,2 megapiksela uz poboljšani procesor slike

APS-C senzor sadrži bakrene žice i poboljšani sklop za obradu koji pomažu pri povećanju učinkovitosti prikupljanja svjetlosti. To uz procesor slike pomaže pri postizanju vrhunske rezolucije slike i prirodnijeg prikaza tekstura.

Čišće slike pri slabom osvjetljenju

Poboljšano smanjenje šuma dovelo je do čišće kvalitete slike, čak i u tamnim prizorima kada je potrebno snimanje visoke osjetljivosti. Izvorna ISO osjetljivost povećala se na maks. ISO 32000 (uz povećanu ISO osjetljivost za fotografije na maksimalno 102400). Smanjenje šuma naročito je učinkovito u često korištenom rasponu srednje do visoke osjetljivosti.

Prirodne slike koje odgovaraju onome što vidite

Algoritmi za obradu slike naslijeđeni od fotoaparata punog kadra otvorili su put prema stvarnijoj reprodukciji boja. Tonovi boje ljudske kože izgledaju prirodnije, a poboljšana je i reprodukcija boja biljaka.

Stvaranje kreativnih videozapisa

Od potpunog očitavanja piksela bez njihovog spajanja koje omogućuje snimanje 4K videozapisa visoke rezolucije do mogućnosti kao što su HDR (HLG)3 i S-Log/S-Gamut te sporo i brzo snimanje pokreta, α6400 sadrži brojne napredne značajke koje podržavaju kreativno stvaranje videozapisa

Snimanje filmova s ubrzanim protokom vremena

Novo snimanje u intervalima, odnosno neprekidno snimanje s pauzom od 1 do 60 sekundi između snimki, može se provoditi u fotoaparatu. To se može koristiti za stvaranje filmova s ubrzanim protokom vremena16 na PC-ju s pomoću aplikacije Viewer dostupnom u aplikacijama Imaging EdgeTM za računala.

Vlog uz korisne značajke

Ako snimate vlogove, LCD monitor koji se može nagnuti za 180 stupnjeva koristan je za kadriranje snimki. Ako snimate zvuk, osim priključka za vanjski mikrofon tu je i dodatni XLR adapter (dostupan zasebno) koji omogućuje korištenje profesionalnih mikrofona koji donose bolju kvalitetu zvuka.

Iskoristite različite funkcije za videozapise

Fotoaparatom se mogu snimati usporene (do 5x) i ubrzane snimke (do 60x)14, i to bez naknadne obrade na PC-ju. Za snimanje usporenog materijala visoke kvalitete u naknadnoj obradi možete koristiti i brzo snimanje 120 sl./s 2 Full HD video. Proxy snimanje omogućuje lakše uređivanje i pregledavanje, dok vam značajka Photo Capture pruža snimanje fotografija na temelju snimljenih filmova.

LCD zaslon visoke rezolucije s praktičnim funkcijama na dodirnom zaslonu

LCD zaslon vrste 3.0 koji se može nagnuti 180 stupnjeva ne samo da prikazuje prizor ispred vas već vam i daje kontrolu nad brojnim funkcijama fotoaparata, uz različite intuitivne operacije dostupne na dodir.

Postavite fotoaparat baš onako kako želite

Različite značajke prilagođavanja naslijeđene od modela punog kadra pružaju veću fleksibilnost i kontrolu nad radom fotoaparata.

 

Fotoaparat Sony ILCE6400LB.CEC
Tehničke karakteristike
EAN 4548736092426
Garancija 24 mj.
Model ILCE6400LB.CEC
Komentari
Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.