Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

 

Živite zdravo #LikeABosch! Izuzetno kvalitetni i pouzdani Bosch uređaji koriste najsavremeniju tehnologiju koja povoljno utiče na vaše zdravlje, bilo da je riječ o sprječavanju štetnih supstanci tokom pripreme hrane ili održavanju posuđa, veša i vašeg doma higijenski čistim. Otkrijte odličnu ponudu Bosch uređaja koji vam svojim izvanrednim karakteristikama pomažu da živite rasterećenije, zdravije i kvalitetnije.

Higijensko pranje u mašinama za pranje veša sa programom AllergyPlus.

Ponekad čisto ipak nije dovoljno čisto. Zato je održavanje higijenski čistog veša glavni prioritet i zato su Bosch mašine za pranje veša konstruisane sa programom AllergyPlus koji održava temperaturu tokom ciklusa pranja konstantnom. Dodat je još jedan ciklus ispiranja kako bi se osigurao higijenski čist veš, koji posebno efikasno ubija mikrobe i grinje. Rezultat: higijenski rezultati pranja koji ubijaju 99,99% uobičajenih mikroba.

 

Zadržite vitamine u hrani pomoću kuhanja na pari.

Voda je neprijatelj kada je riječ o zadržavanju hranljivih sastojaka tokom kuhanja. Zbog toga je kuhanje na pari jedan od najboljih načina za čuvanje hranljivih sastojaka koji se lako uništavaju, poput vitamina C i mnogih vitamina iz grupe B. Budući da povrće i druga hrana tokom kuhanja na pari ne dolazi u dodir sa vodom, zadržava se više vitamina i minerala – kao i pun ukus vaše hrane, bez potrebe za dodavanjem masti ili ulja. Bosch parne pećnice su prvi izbor za osobe koje vole zdravu ishranu.

 

Spriječite pojavu štetnih supstanci u prženoj hrani.

Odgovarajuća temperatura je ključna za postizanje zdravih i ukusnih prženih jela. Pronalaženjem odgovarajuće temperature prženja za jestivo ulje, pomažemo vam da sprječite stvaranje štetnih supstanci, a da istovremeno postignete ukusne, hrskave rezultate. Zbog toga su u Boschu razvili ploče za kuhanje sa funkcijom PerfectFry za automatsku kontrolu i regulaciju optimalne temperature za zagrijevanje ulja do tačne temperature za prženje – pre nego što počnete da pržite. Prženje takođe može biti zdravo zahvaljujući pločama za kuhanje sa funkcijom Bosch PerfectFry.

 

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.