0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Sve što trebate znati o Panasonic epilatorima

Posljednji modeli Panasonic mokro/suhih epilatora za nježno i efikasno uklanjanje dlačica jednim potezom.

21.09.2022.

Želite svilenkasto glatku kožu za manje vremena, sa manje bola i iritacije? Odaberite inovativni Panasonic mokro/suhi epilator iz našeg asortimana i iskusit ćete nježno i efikasno uklanjanje dlačica jednim potezom. Vrhunski multifunkcionalni modeli takođe imaju funkcije brijanja, podrezivanja kao i pedikir, a sve sa ciljem da vam pruže glatku i sjajnu kožu.

Brza i efikasna epilacija jednim potezom

Svi epilatori u Panasonic asortimanu imaju efikasan sistem sa dvostrukim diskovima koji osiguravaju da svaka dlačica koju promaši prvi disk bude uredno uhvaćena drugim diskom. Za uklanjanje više dlačica u jednom potezu, modeli EL9A, EL8A, EL7B i EL2A imaju 60 pinceta u širokoj zakretnoj glavi od 90°, dok ED23 nudi 48 pinceta u rotirajućoj glavi od 60°.

Nježan rad za glatke rezultate

Sa svakim prolaskom Panasonicovih mokro/suhih epilatora, štitnici za kožu drže vašu kožu na mjestu tako da epilator povlači samo dlačice. Koristite ih u kadi ili pri tuširanju kako biste zagrijali i omekšali kožu za još nježnije uklanjanje dlačica, koristeći prednosti dizajna koji vam omogućava da gel za tuširanje direktno nanesete na glavu epilatora kako biste stvorili finu pjenu i olakšali proces epilacije.

Dizajniran za preciznost i jednostavnu kontrolu

Dizajn ručke za lako držanje na Panasonicovim mokro/suhim epilatorima daje vam preciznu kontrolu, čak i sa klizavim rukama tokom mokre epilacije. Svidjet će vam se i ugrađeno LED svjetlo koje osvjetljava vašu kožu tako da možete uhvatiti zalutale dlačice na teško vidljivim područjima poput pazuha i bikini zone.

Dodatna oprema koja zadovoljava vaše potrebe za njegom

Na slici iznad je ilustracija svih mogućih nastavaka i predstavićemo ih redom:

  1. glava za epilaciju ruku i nogu
  2. nastavak za osjetljive zone
  3. glava za epilaciju pazuha i bikini zone
  4. glava za depilaciju - brijanje
  5. iskočni trimer
  6. češljić za bikini zonu
  7. glava za piling stopala
  8. torbica za nošenje
  9. četkica za čišćenje

Standardni dodaci u čitavom asortimanu uključuju glavu za epilaciju nogu/ruku (na sl. nastavak 1.), torbicu za nošenje (na sl. nastavak 8.) i četku za čišćenje (na sl. nastavak 9.). Ovisno o modelu, raste i broj sadržanih nastavaka i dodataka koji vaš epilator pretvaraju u višenamjenski uređaj za uljepšavanje. Tako na primjer, vrhunski EL8A zahvaljujući dodatnom delux paketu dodataka, glavi za epilaciju ispod pazuha/bikinija, glavi za brijanje, iskačućem trimeru, bikini češlju i glavi za pedikir postaje kompletan kozmetički alat.

>>Ovdje istražite kompletan asortiman Panasonic epilatora i informacije o nastavcima<<

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.