Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Uz vrhunski frižider dolazi i sjajni pomoćnik u kuhinji

Kupovinom Samsung RS8000 frižidera na poklon Tefal Wizzo za pripremu hrane u kuhinji

02.07.2020.

Kupovinom Samsung RS8000 frižidera na poklon dobijate Tefal Wizzo saveznika za pripremu hrane u kuhinji. Kombinacija ovih uređaja će vam pojednostaviti i olakšati život u kuhinji.

Samsung RS8000 se izdvaja svojim inovativnim karakteristikama. Uz pomoć SpaceMax™ tehnologije nudi više prostora za unutarnje skladištenje hrane bez povećanja vanjskih dimenzija, odnosno 100 litara više od konvencionalnih modela. Elegantan i moderan dizajn vrlo lako se uklapa u svaki kuhinjski interijer. Ravna vrata frižidera i ugradne ručke, koji nisu istureni i ne izgledaju kao višak, pružaju uglađen i besprijekoran izgled koji odražava trenutni trend za jednostavnim stilom. Mali dozator i skriveni zaslon upotpunjuju minimalistički dizajn prednjeg dijela frižidera. Dozator vam omogućuje da brzo i lako pristupite rashlađenoj vodi ili ledu.

Najvažnije je da hrana u frižideru ostane svježa. Twin Cooling Plus™ tehnologija omogućava baš to i čuva sve vaše namirnice dvostruko učinkovitije od konvencionalnih frižidera. Optimizacija temperature i vlažnosti u frižideru i zamrzivaču postiže se uz pomoć nezavisnog hlađenja. Više svježine i precizno hlađenje čuva okus i teksturu hrane, uz sprječavanje miješanja mirisa namirnica.

Kada na red dođe priprema hrane, Wizzo kuhinjski robot će vam biti prvi pomoćnik i pravi saveznik u pripremi savršenih obroka. Recepti koji su vam uvijek bili misterija sada će postati stvarnost. Uz pomoć svih dodataka koje koristi ovaj robot za pripremu hrane, svaki specijalitet će vam biti jednostavan za pripremanje, a uspjeh je zajamčen. Wizzo se lako uklapa u svaku kuhinju. Sa zadnjim dijelom aparata, bez problema se prilagođava svim mjestima u kuhinji bez obzira na ograničenost prostora.

Promocija traje od 1.7. do 31.7.2020. ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da se registrirate najkasnije 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sljedećih podataka na e-adresu [email protected]: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.

Detalje i uvjete promocije možete pronaći ovdje.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.