0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Upotpunite interijer svog doma Samsung uređajima

Kupovinom određenih Samsung uređaja bijele tehnike ostvarite do čak 25% uštede.

18.05.2020.

Kupovinom određenih Samsung uređaja bijele tehnike ostvarit ćete do čak 25% uštede, a uz određene uređaje dobit ćete i 5 godina garancije!

Vrijedi od 15/05/2020 do 30/06/2020

Puno vremena provodimo kod kuće pa neka nam to vrijeme onda bude ugodno i lijepo. Stalnim uvođenjem inovacija, Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato iskoristite mogućnost da, uz posebni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućanskim poslovima i olakšavaju život.

 

Želimo svakodnevni život učiniti ljepšim i ugodnijim i zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućanskih uređaja donosimo proizvode vrhunske kvalitete. Na ovaj način se trudimo svakodnevno opravdati povjerenje kupaca i korisnika te pružiti svakome iskustvo koje zaslužuje.

 

Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrijednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahtjeva spojila u jedno te nudimo jedinstveno iskustvo korištenja proizvoda, a također i integriranje u dizajn svakog prostora.

 

Zato odaberite Samsung kućanske uređaje, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% kupovinom, a uz neke uređaje dobit ćete i 5 godina garancije.

 

Uz ovu promociju ostvarite odličnu uštedu i osigurajte sebi uređaje koji omogućuju ugodniji i opušteniji život!

 

Ušteda do 25% ostvaruje se kupovinom određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenja veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera te ugradbenih kuhinjskih uređaja (frižidera, pećnica, ploča za kuhanje i mašina za pranje suđa) u periodu od 15.5. do 30.6.2020.

 

Promocija 5 godina garancije vrijedi za određene frižidere, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 15.2. do 30.6.2020. Više informacija možete pronaći na samsung5godinagarancije

 

Promocija traje u navedenom periodu ili do isteka zaliha.

 

*Tačan iznos postotka uštede razlikuje se ovisno o proizvodu i njegovoj cijeni u Tehnomag trgovinama ili na web shopu mobilmedia.ba.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.