0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Spotify Premium besplatno na vašem Samsung TV-u

Uživajte 3 mjeseca uz Spotify Premium na Samsung Smart televizorima.

09.08.2021.

Uživajte 3 mjeseca uz Spotify Premium na Samsung Smart televizorima.

Uživanje u omiljenoj listi za reprodukciju jedan je od najboljih načina da se opustite, zato je pravo vrijeme za slušanje muzike bez ograničenja. Učinite to na svom omiljenom TV-u. Odaberite neki od Samsung Smart televizora i možete 3 mjeseca besplatno koristiti Spotify Premium račun. Kako biste aktivirali ovu promociju, potrebno je pristupiti izborniku aplikacije Samsung Promotion na vašem novom Samsung Smart televizoru te odabrati promociju 3 mjeseca Spotify Premium unutar koje se nalaze daljnji koraci za jednostavnu aktivaciju promocije.

Promocija traje od 9.8.2021. do 31.3.2022. godine i odnosi se na sve modele Samsung Smart televizora iz 2020. i 2021. godine.  Popis svih modela uključenih u promociju potražite ovdje.

Pravo na tromjesečni poklon Spotify Premium usluge imaju novi Spotify korisnici nakon kupovine Samsung televizora iz ove promocije. Poklon Spotify Premium usluga odnosi se na Spotify paket „Premium Individual”.

Nakon isteka poklon razdoblja, Spotify Premium usluga se naplaćuje od strane kompanije Spotify u skladu s uslovima koje definira Spotify.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.