0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Sinergija zvuka televizora i Soundbara uz Q-Symphony

Obnovite svoj doživljaj gledanja televizije ovog ljeta i Samsung će vas obradovati sjajnim poklonom.

18.08.2020.

Obnovite svoj doživljaj gledanja televizije ovog ljeta i Samsung će vas obradovati sjajnim poklonom.

Ako se opredijelite za Samsung QLED 8K TV na poklon dobijate Soundbar Q800T, a ako odaberete modele QLED Q80 ili više, sljeduje vam Samsung Soundbar Q60T kao iznenađenje.

Samsung QLED 8K modeli svakako su jedan od nepogrešivih izbora koje možete napraviti. Gledanje od ruba do ruba na njegovom Infinity ekranu, proširiće vaše iskustvo gledanja. Crni rubovi televizora smanjeni su toliko da skoro i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. Uz pravu 8K rezoluciju zakoračićete u svijet nove rezolucije koja u vaš prostor unosi novu dimenziju realnosti. Osjetite snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz gotovo savršeno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K. Inteligentni Samsung procesor svojim briljantnim 8K AI skaliranjem i prilagodljivom slikom odgovoran je za sjajan doživljaj gledanja. Njegova je zasluga što ćete punu snagu 8K osjetiti u svakom trenutku i u svakoj vrsti sadržaja u kojoj uživate.

Ako se pak opredelite za QLED Q80 ili više modele, uživaćete takođe u jednoj od najmoćnijih slika koju Samsung QLED može ponuditi. Quantum Procesor 4K će optimizovati kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki vaš sadržaj. Ovi televizori aktivno se prilagođavaju okruženju u kojem se nalazite i automatski podešavaju nivo osvijetljenosti. Doživite sjajnu sliku, bez obzira na doba dana ili vrstu sadržaja koju gledate. S Quantum Dot tehnologijom svjetlost se pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju iste bez obzira na nivo osvijetljenosti.Izaberite svoj idealni Samsung QLED TV i uživajte u dodatnim pogodnostima promotivnog perioda koji traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2020. godine (od serije 8 pa naviše). Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected] najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.