0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung promocija: Veliki ekran uz moćan zvuk

Kupite QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili veći od 17.8. do 30.9.2020. i na poklon dobijate Soundbar HW-T550.

18.08.2020.

Iskoristite posebne pogodnosti Samsung promocije televizora!

Kupite QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili veći od 17.8. do 30.9.2020. i na poklon dobijate Soundbar HW-T550.

Samsung Q60T i Q70T televizori donose vam mogućnost da osjetite svu snagu, moć i ljepotu prepoznatljive QLED tehnologije. Posjeduju „Quantum Procesor” 4K, snažan Samsung procesor koji optimizira kvalitet slike, stvara odlične performanse gledanja i poboljšava svaku vrstu sadržaja. Uz to, ovi televizori koriste inovativnu tehnologiju „AI poboljšanog skaliranja”, koja ulazni signal automatski analizira kako bi smanjila digitalni šum, obnovila nestali detalj i definirala jasnije rubove oko objekta i teksta. Sada možete imati sliku i zvuk u 4K rezoluciji, bez obzira s kojeg izvora dolaze. Dodatno, televizore ove serije karakterizira i „Dual LED” tehnologija, napredna tehnologija pozadinskog osvjetljenja koja se prilagođava i pametno mijenja u skladu s vrstom sadržaja koji gledate. I naravno, „Quantum Dot” vam donosi milijardu nijansi stvarnih boja, jer boje s ovom tehnologijom imaju 100% trodimenzionalni opseg, bez obzira na nivo osvijetljenosti. 

Uz televizore QLED serije, tu je i impozantna UHD serija Samsung televizora za 2020. godinu. Gledajte sliku koju odlikuje tanak i elegantan dizajn koji će se uklopiti u svaki moderni enterijer. Iz kojeg god ugla da ga pogledate, djeluje gotovo kao da je bez granica ili okvira. Od sada ćete samo uživati uz najintenzivniji kino doživljaj. Ovi televizori donose 4K UHD rezoluciju, što je za 4 puta više piksela naprednije od običnog FHD televizora, a slika je jasna i oštra, baš onakva kakvu vaše oči i zaslužuju. Vidjećete svaku scenu kao da ste stvarni glumac u njoj. Za još dodatnih detalja zaslužna je i HDR opcija koja na viši nivo podiže način prikaza svijetlog sadržaja televizora, pa u nenadmašnom spektru boja i vizualnih detalja možete uživati čak i u tamnim scenama.

Za koju god opciju se odlučite, savršenu dopunu će činiti Samsung Soundbar HW-T550 koji dobijate na poklon. Ovaj fenomenalni Soundbar će unaprijediti vaš doživljaj zvuka uz „3D surround” zvuk koji se jednostavno obavija oko vas i okružuje vas sa svih strana te ćete imati utisak kao da se nalazite u središtu svake radnje. Njegov zvuk je dodatno moćniji i bogatiji. Preko Soundbara koji podržava 2.1 surround zvuk i subwoofera od 6,5 inča, osjetićete intenzitet snažnog, dubokog basa. Ali, on nije samo snažan, već isto toliko i pametan. Soundbar automatski analizira zvuk koji dolazi s vašeg izvora kako bi audiozapis prilagodio datom sadržaju. U svakom slučaju, tokom bučnih prijenosa utakmica ili tihog dijaloga neke drame, možete se osloniti na to da će Soundbar prilagoditi zvuk i tako vam pružiti optimalan TV doživljaj.

Promocija traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu pojedinih modela iz 2020. godine dijagonale 75’’ ili većih: QLED Q60T i Q70T i UHD modela. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected] najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

QLED 60T

Napredni nivo u kvalitetu slike

Doživite milijardu nijansi jedne boje uz Quantum Dot tehnologiju koja pruža prekrasnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svjetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na nivo osvijetljenosti. Nijanse boja se s Dual LED tehnologijom pozadinskog osvjetljenja mijenjaju prema temi onoga što gledate. Ono što tada vidite, vidite na pravi način.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.