0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung promocija za ljepši dom, do 25% uštede

Uz posebni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim.

18.09.2020.

Uz posebni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućanskim poslovima i olakšavaju život.

Puno vremena provodimo kod kuće pa zašto nam to vrijeme onda ne bi bilo ugodno i lijepo. Stalnim uvođenjem inovacija, Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato iskoristite mogućnost da, uz specijalni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućanskim poslovima i olakšavaju život.

Želimo svakodnevni život učiniti boljim i ugodnijim i zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućanskih uređaja donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta. Na ovaj način se trudimo svakodnevno opravdati povjerenje kupaca i korisnika te pružiti svakome iskustvo koje zaslužuje.

Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrijednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahtjeva spojila u jedno te nudimo jedinstveno iskustvo korištenja proizvoda, a također i integriranje u dizajn svakog prostora. Zato odaberite Samsung kućanske uređaje, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% na kupovinu, a uz određene uređaje dobićete i 5 godina garancije.

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradbenih kuhinjskih uređaja (frižidera, pećnica, ploča za kuhanje, aspiratora, mikrovalnih pećnica i mašina za pranje posuđa) u periodu od 18.09. do 31.10.2020.

 

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 01.09. do 31.12.2020, te za mašine za sušenje veša i kombinirane mašine za pranje i sušenje veša kupljene od 01.10. do 31.12.2020.  Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina garancije potrebno je posjetiti www.samsung.com/ba/offer/5yw-promo/

Promocija traje u navedenom periodu ili do isteka zaliha.

*Tačan iznos postotka uštede razlikuje se zavisno od proizvoda i njegove cijene u ovlaštenim Samsung trgovinama o čemu se kupac može informirati na ovlaštenom Samsung prodajnom mjestu.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.