0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung promocija | 5 godina garancije na QLed i Lifestyle televizore iz 2020

Produžen osjećaj bezbrižnosti od 1.10. do 31.12.2020. 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifestyle modele za 2020.

01.10.2020.

Za najljepše uživanje, važni su kvalitet i bezbrižnost. Zato što vjerujemo u vrhunski kvalitet naših televizora, dajemo vam garanciju za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifestyle modele za 2020. godinu.


QLED televizori demonstriraju kvalitet i pružaju nesvakidašnji doživljaj koji kao da vas premješta u novu realnost. S njima imate mogućnost uroniti u svaku scenu još dublje i realnije. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvjetljenja mijenjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum Dot tehnologija pruža maksimalni, 100% trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih naredbi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolišete svoj TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) opcije, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružiće vam mogućnost da bez prekida uživate i razumijete baš svaku scenu. Dodatno, 8K serija QLED televizora prepoznatljiva je po prekrasnom Infinity ekranu. Crni rubovi televizora smanjeni su toliko da gotovo i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. 

 

Za one koji traže poseban estetski ugođaj, tu su televizori iz Lifestyle serije. Ovi televizori pružaju vam nevjerovatno kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru. The Frame televizor, isključen, na svom ekranu oživljava pravo umjetničko djelo. Vrhunski kvalitet slike u kombinaciji s umjetničkim načinom rada zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

 

The Serif, dizajniran za svaki prostor i za svaki trenutak, karakteriše fantastičan dizajn združen s tehnologijom prve klase. Posjeduje odvojivo podno postolje, a ako imate stroge kriterije po pitanju dizajna, televizor koji je bezuslovno lijep, defintivno je pravi izbor za vas.

 

The Sero televizor prilagođava se i omogućava vam pravi ugao gledanja. Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to vodoravno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova, ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. Sve ove karakteristike korisne su za savremeni način života, ali uz njih je važno imati i sigurnost koja će vam osigurati duže zadovoljstvo.

 

Zato iskoristite sjajnu promociju i ostvarite 5 godina garancije na kupljeni televizor koja važi za QLED i Lifestyle serije iz 2020. godine. Kompletan popis proizvoda na promociji potražite na web-stranici samsung5godinagarancija.ba.

 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan na web-stranici samsung5godinagarancija.ba najkasnije 15 dana od datuma kupovine.

 

Akcija važi od 1.10.2020. do 31.12.2020.  

 

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.