0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupite QLED i uživajte uz HBO GO do 12 mjeseci

Uz svaki kupljeni QLED dobivate vaučer za korištenje HBO GO usluge, za uživanje u gledanju hit filmova i serija.

09.05.2020.

Kupite QLED i uživajte uz HBO GO do 12 mjeseci

Uz svaki kupljeni QLED dobivate vaučer za korištenje HBO GO usluge, za uživanje u gledanju hit filmova i serija.

  • Vaučer za 12 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED 8K ili Q90/95.
  • Vaučer za 9 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED Q80/85 ili Q70/75.
  • Vaučer za 6 mjeseci korištenja HBO GO uz kupljeni QLED Q60/65.

Vrijedi od 01/05/2020 do 30/06/2020

Samsung QLED modeli donose vrhunske inovacije.

8K rezolucija QLED modela donosi na zaslon 33 milijuna piksela koji daju izvanredno jasnu sliku s bojama, kontrastima i dubinom za nevjerojatno vizualno iskustvo. QLED modele serije Q90 i Q95 odlikuje superiorna vidljivost svakog detalja dostupna uz Direct Full Array 16X značajku, koja precizno kontrolira pozadinsko osvjetljenje i oživljava svaki djelić slike te omogućava prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja.  Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, prisutnoj kod QLED serije Q80 i Q85, uživat ćete u realnim, pravim i 100%  vidljivim bojama, u tamnim i u svijetlim kadrovima slike. QLED modele serije Q70 i Q75 odlikuje sjajna vidljivost svakog detalja dostupna uz Direct Full Array 4X značajku, koja upravlja pozadinskim osvjetljenjem i omogućava prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja i dublje crne nijanse. QLED serija Q60 i Q65, zahvaljujući snažnom Quantum procesoru i 4K rezoluciji, pruža jasniju sliku, a osvijetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoru i slici prikazanoj na zaslonu.
Uz moćnu i pametnu tehnologiju, izvanrednu kvalitetu slike i nevjerojatnu funkcionalnost – QLED televizori pomiču sve granice. QLED modeli temelje se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na velikom zaslonu.

Kupite QLED i čeka vas do 12 mjeseci uživanja u hit filmovima i serijama na HBO GO!

Kako biste ostvarili pravo na vaučer,  potrebno je registrirati svoju kupnju slanjem sljedećih podataka na e-adresu [email protected] u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.Po uspješnoj registraciji, vaučer se šalje korisniku putem maila u roku od najvše 14 dana.Promocija traje od 1.5. do 30.6.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupnju QLED televizora iz 2019. i 2020. godine.
Detalje i uvjete promocije možete pronaći ovdje.

HBO GO je internet usluga videa na zahtjev koja vam donosi preko 850 filmova i 300 serija, kao i brojne dokumentarce i crtiće. Sve to Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, prevedeno na hrvatski jezik, na Smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računalu.

Uz HBO GO gledajte sve sezone kultnih serija kao što su „Igra prijestolja”, „Sluškinjina priča“, „Male laži“, „Teorija velikog praska“, „Obitelj Soprano“ i „Pravi detektiv“, kao i hit naslove poput „Euforije“, „Černobila“, „Novog pape“, „Autsajdera“ i „Westworlda“. Za Vas su tu i najaktualniji blockbusteri kao što su „Bilo jednom… u Hollywoodu“, „Zvijezda je rođena“ i „X-Men: Dark Phoenix“.Uživajte u hit serijama i filmovima uz HBO GO!
Vaš vaučer kod iskoristite klikom na poveznicu: AKTIVIRAJTE SVOJ HBO GO RAČUN .

Nakon aktivacije računa, preuzmite HBO GO aplikaciju za svoj mobilni telefon, tablet ili Smart TV ili gledajte HBO GO sadržaje na računalu putem hbogo.hr.

Za aktivaciju HBO GO usluge potrebna je kreditna kartica. Tijekom trajanja poklon razdoblja neće vam biti naplaćena naknada za korštenje usluge HBO GO. Ukoliko želite nastaviti s korištenjem HBO GO usluge i nakon poklon razdoblja, usluga se naplaćuje od strane HBO-a i u skladu s uvjetima koje definira HBO.

Vaš poklon vaučer možete iskoristiti najkasnije do 30. 9. 2020

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.