0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Gledajte YouTube bez prekida

01.09.2023.

Promocija 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium se odnosi na učesnike u Bosni i Hercegovini koji su kupili i aktivirali GalaxyZ Flip5 ili Z Fold5.

Ponuda se može iskoristiti od 11.8.2023. do 1.4.2024. u 08:59 h.

Ponuda je dostupna samo korisnicima koji trenutno nisu pretplaćeni na uslugu YouTube Premium ili YouTube Music Premium, nisu bili pretplaćeni na uslugu YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music i nisu ranije koristili probni period usluge YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music.

Važeći način plaćanja je obavezan prilikom registracije, ali vam neće biti naplaćeno dok ne istekne probni period. Po isteku probnog perioda automatski će vam se naplaćivati pojedinačna cijena pretplate. Probni period možete otkazati bez naknade bilo kada, prije isteka probnog perioda. Povrat novca nije moguć za djelimične obračunske periode. Za ponudu je potreban Google račun.

Svi uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions.

*Videozapisi ili pjesme koje su prethodno preuzete i koje se nalaze na kartici Zbirka (Library), mogu se gledati i slušati bez Wi-Fi mreže ako ste prijavljeni na YouTube Premium račun na uređaju. *Reprodukcija u pozadini je moguća pri korištenju Youtube Premium i YouTube Music. *Youtube je zaštitni znak kompanije Google LLC. *S Pen Fold Edition olovka se prodaje posebno i kompatibilna je samo s Galaxy Z Fold5, Z Fold4 i Z Fold3 uređajima. *Dostupne boje uređaja mogu se razlikovati zavisno od tržišta, operatera i trgovca. *Korisničko iskustvo i interfejs podložni su promjenama.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.