0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED

Kupite u pretprodaji 77S95C i poklanjamo vam popust i poklon po izboru!

08.05.2023.

Iskoristite super priliku i odaberite vrhunski Samsung OLED 77S95C od čak 77" i ostvarite popust do 600 KM i odaberite The Freestyle paket ili soundbar HW-Q990B na poklon.*

Promocija traje od 8.5. do 21.5.2023. ili do isteka zaliha poklona.

*Uz narudžbu 77’’ modela S95C prije svih poklanjamo popust u iznosu do 600 KM i poklon po izboru prilikom kupovine: The Freestyle paket, koji uključuje i masku i zaštitnu futrolu ili soundbar HW-Q990B. Promocija je dostupna kod Samsung prodajnih partnera koji samostalno određuju iznos popusta i maloprodajnu cijenu.

Samsung OLED 77S95C

Kvalitet slike podržan neuronskim Quantum 4K procesorom

Moćni AI procesor obično pretvara u neobično i svakodnevni sadržaj pretvara u izuzetan 4K. Za superiorni kvalitet slike zaslužno je 20 specijaliziranih neuronskih mreža koje automatski podešavaju osvijetljenost, pojačavaju kontrast, popravljaju objekte i izvlače vrhunsku rezoluciju.

The Freestyle paket

Postavite ekran gdje god poželite

Uz dinamički ugao od 180˚, ako želite, možete prebaciti ekran sa zida na plafon. Jednostavno ga postavite i gledajte na ekranu od 30 do nevjerovatnih 100 inča, a zatim ga ponesite sa sobom gdje god krenuli.

Soundbar HW-Q990B

Uronite u zvuk koji oduzima dah

Ovaj soundbar se sinhronizira s vašim Samsung televizorom i stvara zvuk koji vas potpuno zaokuplja. Prolaskom kroz prednje, bočne i zvučnike s vertikalnim kanalima soundbara, kao i zvučnike televizora, zvuk se sjedinjuje i obogaćuje, čime se vaš doživljaj slušanja podiže na novi nivo, nivo na kom ćete sadržaj iskusiti na sasvim drugačiji način.

 

>> Prednaruči ovdje <<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.