0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Uživajte u muzici bez ograničenja potpuno BESPLATNO

Sony ti osigurava 3 mjeseca pretplate na Deezer premium paket

12.07.2021.

73 miliona pjesama te čeka na Deezer Premium u 3 mjeseca besplatno!

Uz Sony seriju X odaberi zvučnik koji se savršeno uklapa u bilo koji stil života, a dostupne su brojne opcije kvalitete zvuka, prenosivosti, izdržljivosti i osvjetljenja, i sve to uz 3 mjeseca besplatne pretplate na Deezer Premium!     

Svoj Deezer kod možeš dobiti ukoliko u periodu od 2.7.2021 do 31.8.2021. kupiš jedan od Sony zvučnika kod Sony partnera. Zvučnici koji ulaze u kampanju: SRS-XP700, SRS-XP500 i SRS-XG500.

 

Za dugotrajnu zabavu, snažan zvučnik!

 Zvučnik SRS-XP700 dizajniran je za pružanje dubokih, jakih basova i bogatog, čistog zvuka zahvaljujući jedinici X-Balanced Speaker i prednjim i stražnjim visokotoncima. A da bi se bas dodatno potaknuo, samo pritisni tipku MEGA BASS!  

 

Karaoke na dohvat ruke

 Voliš karaoke? Onda je SRS-XP500 savršeni partner. Priključi mikrofon, odaberi pjesmu i daj sve od sebe. A ne moraš samo pjevati. Pomoću dva ulaza možeš priključiti i gitaru, pa zvučnik iskoristiti kao pojačalo. 

Za tulume koji ne prestaju

 Sony zvučnik SRS-XG500 je vodootporan i otporan na prašinu tako da ga bez brige možeš nositi bilo gdje, a ugrađena ručka čini ovaj prijenosni zvučnik jednostavnim za nošenje. Uz 30 sati trajanja baterije tulum ne prestaje.

Više o promociji

Odaberi i reproduciraj bilo koju pjesmu bez reklama, preuzmi svoje favorite i slušaj ih na svojem omiljenom Sony zvučniku. Ne trebaš biti spojen na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama. Pronađi nove hitove i stare favorite u bazi od 73 miliona pjesama. Kreiraj playliste i ponesi ih sa sobom.

 

Kako do neograničene muzike?

Ako u periodu između 2.7.2021 i 31.08.2021 kupiš jedan od navedenih zvučnika: SRS-XP700, SRS-XP500 i SRS-XG500

Sony ti osigurava besplatan Deezer kod kojim ulaziš u svijet omiljene muzike u kojoj možeš uživati pomoću novog super cool zvučnika.

Prodajno mjesto gdje si kupio/la svoj novi Sony zvučnik ti uz račun daje i kod koji treba unijeti na web stranici za registraciju: https://www.deezer.com/redeem/sonyadriatics 

 

Unesi svoj kod, potvrdi ga i dalje slijedi upute.

Kod se treba aktivirati do 2.6.2022, a nakon aktivacije imaš 3 mjeseca neograničenog pristupa Deezer Premium platformi.

Da bi koristio/la ovaj kod, moraš se povezati s Deezer korisničkim računom ili ga izraditi i prihvatiti opće uvjete upotrebe Deezer Premium servisa.


Ovaj kod se može aktivirati samo jednom i omogućuje pristup na Deezer Premium servisu za razdoblje ponude od datuma aktivacije. Ovaj se kod može aktivirati od 02/06/2021 do 02/06/2022. Ovaj se kod može kumulirati s bilo kojim drugim kodom poklona i bilo kojom trenutnom pretplatom na Deezer Premium, osim Deezer Premium pretplaćenih putem Applea ili putem telekomunikacijskog operatera. Po isteku trajanja koda, bilo koja Deezer Premium pretplata koja je tako suspendirana tijekom trajanja koda automatski će se ponovno naplaćivati. Ovaj kod neće se vraćati, zamijeniti ili nadoknaditi čak ni u slučaju gubitka, krađe ili degradacije. Bilo kakva preprodaja je zabranjena. Deezer nije odgovoran za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posljedičnu štetu bilo koje vrste, koja proizlazi iz gubitka, degradacije ili prijevarne upotrebe koda od treće strane. Da bi koristio/la ovaj kod, moraš se povezati s korisničkim računom ili ga izraditi i prihvatiti opće uvjete upotrebe Deezer Premium servisa (www.deezer.com/legal/cgu).

 

 

 

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.