0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Uz UHD TV od 55" ili veći, uživajte 6, 9 ili 12 mjeseci uz HBO GO

Vrijedi od 12/10/2020 do 22/11/2020

12.10.2020.

Ove jeseni Samsung UHD televizori dolaze potpuno opremljeni za vrhunsku zabavu.

Ako u razdoblju od 12.10. do 22.11.2020. kupite Samsung UHD TV od 55”, dobijate 6 mjeseci uživanja uz HBO GO. Ukoliko se opredelite za UHD TV od 65", dobijate 9 mjeseci, a uz kupovinu UHD TV-a od  75" ili većeg,  dobijate 12 mjeseci uživanja u hit HBO GO serijama i filmovima. Sve što vam je potrebno za nezaboravno iskustvo zabave na novom televizoru koji će oplemeniti vaš dom.


Samsung UHD televizori dolaze u 4K UHD rezoluciji, što je za 4 puta više piksela naprednije od običnog FHD televizora. Uživaćete u izuzetno jasnoj i oštroj slici, a svaku scenu doživjećete kao da zaista u njoj učestvujete. Za još dodatnih detalja zaslužna je i HDR opcija koja donosi impresivan spektar boja čak i u tamnim scenama. Ovi televizori dolaze i s novim mogućnostima za povezivanje, unaprijeđenim Smart Screen funkcionalnostima na bazi vještačke inteligencije, poput Adaptive Picture funkcije za još napredniji i pametniji kvalitet slike.


Tu je i Tap View koji povezivanje pametnih telefona s televizorom čini lakšim nego ikada prije. Dovoljno je samo prisloniti pametni telefon uz TV i ova dva uređaja već su povezana. Također, Multi-View način rada omogućava da se sadržaj s mobilnog uređaja prikaže samo u jednom dijelu televizijskog ekrana te na taj način imate mogućnost istovremenog praćenja sadržaja s više različitih izvora.


Uz to, vaš novi televizor daće vam mogućnost uživanja u bogatom HBO GO sadržaju, kako biste prvi otkrili više od 300 serija, 850 filmova te mnoštvo crtanih filmova i premijera svake nedjelje. 


Promocija traje od 12.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu UHD modela dijagonale 55’’ ili većih iz 2020. godine. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected] najkasnije 15 dana od datuma kupovine.

 

Više informacija i popis uređaja uključenih u promociju pronađite ovdje

Istražite Samsung UHD modele >>

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.