0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Uljepšajte im godinu uz Galaxy

Obradujte one koje volite novim Galaxy uređajem!

07.12.2020.

Novogodišnji praznici se bliže! Ne čekajte posljednje dane za odabir, izbjegnite gužvu i na vrijeme odaberite poklone za one kojima želite posebno zahvaliti za svu ljubav i pažnju koju su vam pružili u jednoj od najizazovnijih godina koje pamtimo. Samsung se potrudio kreirati posebne ponude pametnih uređaja koji će obradovati vaše bližnje: Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live i Note20.

Galaxy S20 FE je pravi izbor za one koji žele sve u jednom pakovanju, bilo da su ljubitelji fotografije, igranja ili objavljivanja inspirativnog sadržaja na društvenim mrežama. Odlikuje ga poboljšan prikaz uz 6,5-inčni Full HD+ Infinity-O displej s jedva vidljivim okvirom, kao i mali otvor za kameru. To znači da su igranje, streaming i videopozivi na ovakvom divnom ekranu još zabavniji. Tri stražnje kamere omogućavaju snimanje vrhunske fotografije s lakoćom i bez upotrebe bilo kakvih filtera. Obuhvatite scenu pomoću širokougaone kamere, a zatim obuhvatite još širu scenu pomoću ultraširoke kamere ili zumirajte pomoću 3x optičkog zuma telefoto kamere.

Galaxy Watch3 može biti idealan poklon za one koji su uvijek u pokretu i žele dodatnu povezanost. Uz to, ovaj sat će paziti vaše najdraže i brinuti o njihovom zdravlju, jer ovaj sat omogućava da na vrlo jednostavan način organizujete život i kontrolišete zdravlje. Na većem ekranu ovog sata, uokvirenom diskretnim rotirajućim prstenom, mnogo je lakše vidjeti i fokusirati se na ono što je zaista važno.

Zatim, tu je Galaxy Tab S7+, tablet koji mijenja način na koji radite i zabavljate se. Vrhunski ekran od 120 Hz koji pokreće skup najsnažnijih čipova. Tastatura pruža mogućnost rada kao na pravom PC računaru, a S Pen olovka brzog odziva uvijek je tu, nadohvat ruke. Uz to, zvuk koji dopire kroz Quad zvučnik u AKG i Dolby Atmos kvalitetu, učiniće da se osjećate kao u kinu. Ali, za razliku od kina, ovdje možete gledati 14 sati bez prekida, jer je ovaj tablet opremljen tehnologijom koja čuva zdravlje očiju emitujući najmanju moguću količinu plave svjetlosti.

Za dobar ritam praznika, tu su Galaxy Buds Live slušalice, dizajnirane da svaki trenutak učine posebnim. Prepoznatljiv ergonomski dizajn i oblik koji savršeno odgovara okruženju i zvučnik koji pruža daleko bolji doživljaj slušanja. Dodajte malo sjaja predstojećim praznicima i uživajte u jednoj od divnih mističnih boja u kojima ove slušalice dolaze.

I na kraju, za ljubitelje S Pen olovke, tu je Galaxy Note20. Ovo nije pametan telefon na kakav ste navikli. To je računar koji stane u džep. To je natprosječan gaming na mobilnom uređaju. To je profesionalna 8K kamera i paket za uređivanje. To je snažan telefon koji zauvijek mijenja način na koji radite i zabavljate se. Odaberite ekran od 6,7” na Galaxy Note20 ili onaj od 6,9” na Galaxy Note20 Ultra uređaju. I jedan i drugi pred vas će raširiti široko polje za rad i ogroman ekran za veću zabavu.

Mnogo je razloga zbog kojih je bitno reći onima koje volite hvala za sve što su vam pružili u godini za nama. Učinite to na pravi način, inspirativnim i sjajnim Samsung Galaxy uređajima. I ne zaboravite, na kraju krajeva, trebate nagraditi i sebe. Zaslužili ste!

>> Istražite Galaxy ponudu <<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.