0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Tokom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače: Rowenta X-Force i X-Pert

Testirajte štapni usisivač Rowenta modela X-Force ili X-Pert i ako niste zadovoljni uređajem, u roku 30 dana isti vratite i preuzmite svoj novac nazad. 

13.11.2021.

Tokom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače: Rowenta X-Force i X-Pert i ako niste zadovoljni uređajem, u roku 30 dana isti vratite i preuzmite svoj novac nazad. Mogućnost testiranja je iskoristiva za uređaje kupljene od 01.11. do 31.12.. 

Bliže nam se praznici, a sa njima i hladno zimsko vrijeme, gdje mnogi od nas biraju da više slobodnog vremena provode u vlastitom domu.

Koliko god to zvučalo idilično, ipak se u takvoj situaciji svako od nas suoči sa podmuklom prašinom, mrvama, dlačicama kućnih ljubimaca, nezgodama sa hranom, sokovima, voštanim bojicama i novogodišnjim ukrasima. I prije nego toga postanete svjesni, većinu svog slobodnog vrijemena, koje ste planirali provesti opušteno u krugu porodice i prijatelja, sada trošite na uklanjanje prašine i dlačica pomoću usisivača, brisanje i dezinfekciju podova parnim čistačem, te uklanjanje sitnih nećistoća malim ručnim usisivačem.

Ove zime situacija će biti nešto drugačija – Rowenta vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

Iskoristite aktivaciju u TehnoMag prodajnim salonima i na webshopu i testirajte X-Force i X-Pert bežične štapne usisivače tokom 30 dana u vlastitom domu, te osigurajte povrat novca ukoliko niste zadovoljni rezultatima, i to u periodu od 01.11.-31.12.2021.g.

Sada uz pomoć nove generacije bežičnih štapnih usisivača 3 u 1, dosegnite bez muke sva teško dostupna mjesta i područja ispod namještaja i to bez saginjanja, operite podove i izvršite njihovu dezinfekciju te uklonite 99.9% nečistoća i alergena. Uz to, iskoristite i ručni usisivač za uklanjanje svakodnevnih nečistoća u trenu.

Sve navedeno pronađite u jednom štapnom usisivaču iz Rowente, koji vam štedi vrijeme i novac, te vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

>> Istražite ponudu X-Force i X-Pert usisivača <<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.