0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung The Serif i Frame promocija: Uživajte u zvuku koji vas okružuje

Upotpunite svoj dom The Serif ili The Frame televizorom i na poklon dobijate Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj. Promocija traje od 10.02. do 21.03.

10.02.2021.

Upotpunite svoj dom The Serif ili The Frame televizorom i na poklon dobijate Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj. Promocija traje od 10.02. do 21.03.

Ako ste pravi estet, ako uređenju svog doma pristupate s posebnom pažnjom, kao da svaki komad namještaja ima vrijednost izložbenog eksponata, sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bez obzira na to je li uključen ili ne. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to su posebni modeli Samsung televizora: The Serif i The Frame! I sigurni smo da je ovo pravi trenutak da se odlučite za kupovinu. Ako od 10. februara do 21. marta odlučite svoj dom upotpuniti ovim izvrsnim modelima televizora, dobijate na poklon jedinstveni Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj.

 

Kad kažemo da možete uživati u izgledu svog TV-a iz svakog ugla, ne mislimo samo na ekran. The Serif izgleda jednako lijepo i s prednje i sa stražnje strane, kao i iz profila, dekorativan je gdje god ga postavite i elegantno će se uklopiti u prostor. Za razliku od klasičnih televizora, njemu nije mjesto uz zid. Možete ga postaviti bilo gdje. Elegantno metalno postolje koje dolazi s njime savršeno se uklapa s modernim okvirom. Odgovara i manjim prostorijama, a zahvaljujući opciji skidanja postolja, ovaj televizor je vrlo praktičan. Premještajte ga kako god želite!

 

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički način rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Doživite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše lične fotografije. Imate i dodatnu mogućnost prilagođavanja svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Odaberite idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira. 

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što QLED tehnologija može ponuditi. Uživaćete u nevjerovatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

 

Vaš novi The Serif ili The Frame upotpuniće idealan poklon koji je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, koji je dizajniran tako da prirodan zvuk dopire do svakog dijela prostorije.

 

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Uz kupovinu The Frame modela iz 2020. dijagonale 50’ i veće ili The Serif modela, dobijate Soundbar HW-S40T.  Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected], a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje!

Uživajte u zvuku koji vas okružuje

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.