0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung promocija: Uživajte u zvuku koji vas okružuje

Uz kupovinu svih QLED 8K i odabranih QLED i UHD modela, darujemo soundbar zvučnik! Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha.

10.02.2021.

Uz kupovinu svih QLED 8K i odabranih QLED i UHD modela, darujemo soundbar zvučnik! Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha.

Iskoristite sjajne pogodnosti za kupovinu Samsung televizora u okviru ponude koja traje od 10. februara do 21. marta 2021. godine, jer uz kupovinu QLED 8K i odabranih QLED i UHD modela, darujemo soundbar zvučnik!

Za najzahtevnije preporučujemo vrhunske QLED 8K modele televizora, uz čiju kupovinu od 10. februara do 21. marta darujemo soundbar HW-Q800T. Osjetićete snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz savršeno jasnu sliku i četiri puta veću rezoluciju od 4K. Quantum procesor 8K će se pobrinuti da punu snagu 8K osjetite baš uvijek, bez obzira kakvog je kvaliteta originalni sadržaj. Koristite Quantum Dot tehnologiju, inovativni poluprovodni materijal koji emituje svjetlost veličine nanočestica. Ono što izdvaja Quantum Dot tehnologiju je održiva sposobnost funkcionisanja bez gubitka na kvalitetu. QLED televizore odlikuje efikasnost u jako osvijetljenom prostoru, kao i vrhunski prikaz boja na jednom televizoru, veći nego ikada do sada. Ugrađeni svjetlosni senzor detektuje nivo osvijetljenosti u okolini i automatski vrši podešavanje TV postavki, čime se dobija optimalna osvijetljenost i kontrast, bez obzira kako se svjetlost u tvom okruženju mijenja. Samo sjedite, opustite se i pustite da QLED odradi svoje.

Ukoliko se odlučite za QLED modele Q80 ili Q95 od 55“ ili više, darujemo soundbar HW-Q60T. Ovi televizori pružaju vam mogućnost da vidite svaki detalj iz bilo kog ugla. Čak i pod najširim uglom gledanja zahvaljujući Ultra Viewing Angle funkciji slika ostaje nepromijenjena. Svako mjesto je najbolje mjesto za gledanje, ne samo strogi centar dnevne sobe. Slika se aktivno prilagođava okruženju u kome se nalazite, automatskim podešavanjem osvijetljenosti. Doživite savršenu sliku, bez obzira na doba dana ili sadržaj onoga što gledate.

Soundbar HW-T550 dolazi uz modele Q60T te Q70T od 75'' ili više. I ove modele odlikuje Quantum Procesor 4K, koji je zaslužan za optimiziranje kvaliteta slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki vaš sadržaj. Bogate, realne boje i dublji kontrast oživljavaju svaku nijansu i detalj. Vidjećete značaj i najsitnijeg detalja zahvaljujući dinamičkom preslikavanju tonova, kojim HDR10+ iz scene u scenu vrši podešavanje boja i kontrasta.

Takođe, soundbar HW-T550 darujemo i ako je vaš odabir neki od UHD modela impresivnih dijagonala od 82'' ili čak nevjerovatnih 85''. Oduševiće vas kvalitet slike za koji je zaslužan samo jedan čip kojim se boje usklađuju, kontrast podešava, a HDR kontrolira. Uz 4 puta više piksela od obične FHD rezolucije, slika je jasna i oštra, baš onakva kakvu vaše oči i zaslužuju. Vidite scenu kao da ste stvarno u njoj.

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Kupovinom QLED 8K modela iz 2020. dobijate soundbar HW-Q800T. Uz kupovinu QLED modela Q80 i Q95 od 55“ ili više, dobijate soundbar HW-Q60T. Uz QLED Q60 i Q70 od 75“ ili više te UHD modela 82“ i 85“, darujemo soundbar HW-T550. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected], a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje!

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.