0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung Frame Soundbar promocija

Kupovinom The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća, na poklon Samsung Soundbar

05.10.2020.

Kupovinom The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća, na poklon Samsung Soundbar

Ako ste pravi esteta i ako uređenju svog doma pristupate s posebnom pažnjom, kao da svaki komad namještaja ima vrijednost izložbenog eksponata, sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bio uključen ili isključen. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to je The Frame! I sigurni smo da je ovo jedan od idealnih trenutaka da ga nabavite. Ako od 05. oktobra do 15. novembra odlučite svoj komadić raja upotpuniti s izvrsnim The Frame televizorom, na poklon dobijate jedinstveni Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom za dodatni ugođaj.

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički režim rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Iskusite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše osobne fotografije. Imate i dodatnu mogućnost da ga prilagodite svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Izaberite idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira. 

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što vam QLED tehnologija može pružiti. Uživaćete u nevjerojatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

Vaš novi The Frame televizor upotpuniće idealan poklon koji vam je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, „All in one” sistem s dva zvučnika i visokotonca ugrađena u njegov vitak okvir, tako da ga možete postaviti bilo gdje u sobi kako biste uživali u čistom audio doživljaju.

Promocija traje od 05.10. do 15.11.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected] najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.