0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Proslavimo rođendan zajedno

Proslavimo naš rođendan zajedno uz 24% popusta na cijeli neakcijski asortiman!

23.06.2022.

Velika rođendanska proslava je počela. Proslavimo naš rođendan zajedno uz 24% popusta na cijeli neakcijski asortiman!

Ove godine proslavljamo 24-tu godišnjicu poslovanja te tom prilikom želimo izraziti veliku zahvalnost svima Vama, svojim kupcima, koji nam već 24. godine kontinuirano ukazujute povjerenje i birate upravo Tehno-Mag za mjesto svoje kupovine.

Svaka proslava rođendana tradicionalno protiče u dobrom raspoloženju, ugodnom društvu i mnoštvu poklona. Upravo takvu rođendansku atmosferu kreiramo i mi za svoje kupce, smatrajući da je povjerenje kupaca najveći poklon koji svakodnevno dobijamo. Za svoj veliki dan vam poklanjamo 24% popusta, na neakcijski asortiman od 24.06. do 27.06., za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje. Ljubitelji online kupovine ostvarite popust primjenom koda rodjendan24 u korpi, ili nas pozovite na 033 612 188 / 033 716 110.

Ove godine ne proslavljamo samo rođendan, već i nagradu za najbolju trgovinu za prodaju kućne tehnike - nositelj je Qudal medalje po drugi put za redom.

Ako ste u potrazi za novim ili većim televizorom neka vaša potraga završi kod nas, jer te častimo sa 24% popusta. Istražite najbolju ponudu televizora brendova Sony, Samsung, Philips i Elit i počastite se najboljim cijenama, jer nema ljepšeg završetka dana od uživanja u omiljenim filmovima ili serijama na odličnom ekranu.  

Renovirate kuhinju, mijenjate kućne aparate ili opremate svoj novi stan ili kuću, idealno mjesto sa izvanrednim izborom modernih i funkcionalnih uređaja brendova Samsung, Bosch, Whirlpool, Indesit, Candy, Elica pronaći ćete kod nas, a sada još i sa rođendanskim popustom od 24%. Nova mašina za pranje i/ili sušenje veša će vam u velikoj mjeri olakšati svakodnevnicu, lijep i funkcionalan frižider vaše namirnice dugo sačuvati svježima a veliki izbor ugradbenih aparata, izrađenih po najnovijim tehnologijama i standardima, olakšati pripremu ukusnih jela. Pri kupovini ćete dobiti profesionalne preporuke i savjete kako donijeti odluku o tome koji su to modeli idealni baš za vas i vaš ambijent. 

Mali uređaji su često najveći pomoćnici u našim kućama. U našim poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, miksere, pekače hljeba, pegle, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje.

Drage dame, ne propustite priliku da postanete vlasnica nekog od novih uređaja za epilaciju, ili tretiranje, njegu i uređivanje kose po super povoljnoj cijeni. Visokokvalitetni uređaji izrađeni po najnovijim tehnološkim dostignućima renomiranih svjetskih brendova kao što su Dyson, Panasonic, Tefal, Krups, Rowenta, BaByliss, Braun, Beurer i još mnogi pridružuju se našem rođendanskom slavlju i skupa vas darujemo sa 24% popusta.

Snaga i brzina su dobile novi izgled, a i novi popust. Funkcionalnost i dizajn su jednako važni kada birate omiljene gadgete. Obradujte sebe ili neku dragu osobu novim mobitelom, slušalicama ili možda zvučnikom iz Xiaomi asortimana a sada i sa 24% popusta.

Kao što bismo svi trebali, Fitbit je zdravlje i fizičku aktivnost stavio na prvo mjesto svog razvoja i unapređenja. Najnoviji asortiman pametnih satova, narukvica ili trakera koji su tu da vas inspirišu na pokret i brigu o sebi, ćete pronaći upravo kod nas.

Tražite najnovija tehnološta dostignuća u IT i gaming opremi? Naći ćete ih, također, kod nas. Rođendanskom slavlju se pridružio i White Shark, brend koji je svoj razvoj podredio prvenstveno gamerima, a i svima nama koji želimo kvalitetnu opremu sa pristupačnim cijenama.

Rođendansko slavlje traje od 24.06. do 27.06. Tokom proslave 24. rođendana, svi kupci ostvaruju 24% popusta za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje, na kompletan neakcijski asortiman. U akciji nisu uključeni Apple i Samsung mobiteli, tableti i nosivi uređaji.

Ostaje još samo da posjetite naše prodajne salone ili www.tehnomag.com i uživate u izvanrednoj ponudi, te se počastite super popustom, koji smo obezbjedili za vas.

Vaš Tehno-Mag - 24 godine s Vama.

 

Komentari (1)

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Anonimno - 2022
Ok ponuda. Ali trebali ste dati za sve vrste plaćanja pa i one koje nisu gotovinske, pa bi to bio pravi poklon za sve. Nije puno onih koji u današnje vrijeme mogu da iskesiraju 2-3hiljade za ono što im treba!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.