0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Promocija Samsung telefona: Dobre odluke se ne propuštaju

Vrijedi od 22/10/2020 do 22/11/2020

22.10.2020.

Nikada nije bilo bolje vrijeme odlučiti se za kupovinu jednog od fenomenalnih Samsung telefona. Ako se odlučite za kupovinu S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2 Samsung telefona, na poklon dobijate sjajni Galaxy Watch od 46 mm. Donesite dobru odluku, odaberite telefon koji najviše odgovara vašim potrebama i načinu života te uživajte u poklonu koji će biti njegova sjajna dopuna.

 

Telefone S20 serije, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra preporučujemo ljubiteljima vrhunske fotografije i snimanja. 108MP će promijeniti način na koji doživljavate fotografiju, omogućavajući vam da fotografiju doživite na novi način i zumirate više i dalje, otkrivajući detalje za koje niste ni znali da je moguće uhvatiti. Zum ovih telefona počinje s 10x hibridnim optičkim zumom koji je moguć zahvaljujući revolucionarnom preklopljenom objektivu i senzoru visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumiranjem visoke rezolucije, funkcijom unaprijeđenom od strane vještačke inteligencije kamere, možete se približiti akciji i zabilježiti trenutke koji bi vam inače promakli. Pri slabom osvjetljenju, sistem kamera profesionalnog kvaliteta snima više fotografija odjednom, spajajući ih u jednu zadivljujuću fotografiju s manje zamućenja i vizuelnih smetnji. Uz veći senzor i vještačku inteligenciju, prebacivanjem u „Noćni režim“, snimaćete noću kao da je riječ o dnevnim scenama. Rezolucija mobilnih uređaja ove serije unaprijeđena je sa 4K na čak 8K. To je četiri puta veća rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD. To znači da ćete sve važne trenutke moći zabilježiti u super visokoj rezoluciji.

 

Ako pak preferirirate telefon koji vam nudi podršku tokom posla i zabave, omogućava da pokažete i svoju kreativnu stranu, za vas su telefoni Galaxy Note20 serije. Note20 i Note20 Ultra telefone odlikuje minimalistički dizajn, metalno kućište s naglaskom na izvanrednim detaljima i skoro nerealnim bojama. Tu je i izdržljivo staklo Corning® Gorilla® Glass Victus™, dok je svaki uređaj dovršen prepoznatljivom S Pen olovkom. Oba modela su tako sofisticirana da je nevjerovatno udobno držati ih u ruci. Odaberite ekran od 6,7” na Galaxy Note20 ili onaj od 6,9” na Galaxy Note20 Ultra uređaju. I jedan i drugi pred vas će raširiti široko polje za rad i ogroman ekran za veću zabavu. S Pen olovka pruža osjećaj kao da pišete pravom olovkom. Ima revolucionarno nisku stopu kašnjenja, čime pruža nevjerovatno realistično iskustvo. Uz mogućnosti poput povezivanja preko Bluetootha, kontrole pokretima i još mnogo toga, ovo je najmoćnija Galaxy olovka do sad.

 

I na kraju, za one koji žele iskusiti poslednje inovacije, tu su telefoni Z Flip i Z Fold2. Z Flip je telefon s velikim ekranom koji se preklapa i lako stane u džep, s revolucionarnim fleksibilnim staklom, kamerom koja je dizajnirana da funkcioniše nezavisno i dvostrukom baterijom koja traje cijeli dan. Sprijeda i straga, odozgo prema dolje, otvoren ili zatvoren, Galaxy Z Flip je prelijepo dizajniran iz svakog ugla. S minimalnim okvirom i bez izreza za kameru, ekran pruža cijelih 6,7 inča zadivljujućeg vizualnog doživljaja.

 

Zatim, tu je Galaxy Z Fold2, prvi preklopivi telefon na svijetu. Dvije bogate i prepoznatljive boje zaštitni su znak ovih mobilnih uređaja – mistično crna i mistično bronzana. Odaberite crnu i uvijek ćete biti u trendu. Ili bronzanu i svi će vas primijetiti. Kada je sklopljen, Galaxy Z Fold2 je uređaj vrhunske tehnologije s ekranom od 6,2 inča. Na prostranom ekranu ima više mjesta za zabavu – savršen je za slanje poruka, razgovaranje i igranje. Vrhunski dizajnirani zglobni prijelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprijekorno i glatko otvaranje. Skriveni zglobni prijelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona. Flex način rada omogućava vam da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopite i držite pod uglom koji vam odgovara – ili da ga uopće ne držite. Samo ga postavite u Flex način rada na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodite video razgovor sa slobodnim rukama. Ili pređite na spoljni ekran i pratite svoju omiljenu seriju.

 

Za koji god model se odlučite, nećete pogriješiti. Ovo su najnoviji Samsung telefoni u koje su ugrađene najnovije Samsung inovacije i vrhunske performanse. Napravite dobru odluku te uživajte i u poklonu koji će činiti savršenu dopunu – Galaxy Watch od 46 mm u srebrnoj boji. Ovaj sat donosi funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Zahvaljujući dugom trajanju baterije uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može upravljati pozivima, muzikom i ostalim koristeći izdržljivu bateriju. Kao vaš osobni trener, Galaxy Watch omogućava vam da se usredsrijedite na više vježbanja uz manje planiranja. Sat može mjeriti vaš puls i pratiti šest aktivnosti tokom vježbanja. Odaberite više stavki za mjerenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelazite s jedne na drugu.

 

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

 

Promocija traje od 22.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha. 

Komentari (1)

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Šeki brkić - 2020
Samsung
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.