0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Proljetna ponuda koja se ne propušta

Proljetna ponuda s popustom do 30% traje od 19.3. do 2.5. ili do isteka zaliha.

19.03.2021.

Stiže proljeće, a s njim i proljetno čišćenje.

Pravo je vrijeme za uživanje u svježini i čistoći doma, a ujedno i za uštedu. Samsung se potrudio kreirati neodoljivu ponudu mašina za pranje veša i usisivača uz popust do 30 % i 5 godina garancije kako bi vam na taj način omogućio da uživate u besprijekornoj čistoći svog doma.

Odaberite WW9800T mašinu za pranje veša i koristeći dubinsko i higijensko čišćenje parom uklonite 99,9 % bakterija i alergena s odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mjehuriće te brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.*

Uz DV8000T sušilicu rublja odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Pomoću ciklusa Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike možete osušiti za 81 minutu**, a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtnje, smanjiće se nivo buke.

Uživajte u slobodnom vremenu jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka izvlači sitne čestice prašine iz tepiha. Udahnite duboko i osjetite svježinu zraka jer petoslojni filtracijski sistem eliminiše prašinu i alergene iz zraka.

Zajedničkim snagama ovi uređaji čine dom svježim i čistim, štedeći vaše vrijeme, a s popustom do 30 % i vaš kućni budžet. Odabrani proizvodi dolaze i s garancijom od 5 godina.

Promocija traje od 19.3. do 2.5. ili do isteka zaliha.
Tačan iznos postotka uštede razlikuje se zavisno od proizvoda i njegove cijene u ovlaštenim Samsung trgovinama o čemu se kupac može informisati na ovlaštenom Samsung prodajnom mjestu.
Promocija 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 1.3. do 30.6.2021., te za mašine za sušenje veša i kombinirane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.4. do 31.5.2021.

 

>> Istražite Samsung proljetnu ponudu <<

* Na osnovu izvještaja laboratorija za ispitivanje performansi kompanije Springboard Engineering na EMPA trakicama, u poređenju uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.
**Ispitano na modelu uređaja Samsung DV8000T u skladu s normom IEC i količinom veša težine 3 kg.

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.