0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Postanite "Najveći fan" mjeseca i osvojite nagradu!

Budite aktivni - lajkajte, dijelite, komentirajte i možda baš vi osvojite poklon nagradu!

07.06.2024.

Postanite "Najveći fan" mjeseca i osvojite nagradu!

Dragi naši pratitelji,

Sa ponosom najavljujemo našu novu aktivnost - "Najveći fan".

Inspirisani aktivnošću jednog od naših pratitelja koji redovno lajka, dijeli i promovira naše objave na društvenim mrežama, došli smo na sjajnu ideju - nagraditi takvu angažiranost i pretvoriti je u našu praksu!

Svaki mjesec, nagrađujemo osobu koja je najviše angažovana na našim društvenim mrežama. To može biti osoba koja najviše dijeli naše objave, komentariše, lajka ili širi pozitivnu energiju našoj zajednici.

Što možete osvojiti? Svaki mjesec pripremamo iznenađenje za našeg najaktivnijeg pratitelja. To može biti proizvod iz naše ponude, vaučer za kupovinu, ili čak nešto posebno što smo pripremili samo za ovu nagradnu igru.

Kako sudjelovati? Sudjelovanje je jednostavno - samo budite aktivni na našim društvenim mrežama! Lajkajte, dijelite, komentirajte i budite dio naše zajednice. Svaki vaš doprinos povećava šanse da osvojite poklon nagradu.

Želimo zahvaliti svim našim vjernim pratiteljima koji nas podržavaju i čine našu zajednicu posebnom. Vaša aktivnost je pokretač našeg entuzijazma i motivacije za stvaranje još boljih i korisnijih sadržaja za vas. Nagrađujemo vaš trud i podršku jer bez vas, naši napori ne bi bili tako plodonosni.

Hvala vam što ste inspiracija za bolje, što nas potičete da budemo još kreativniji i što zajedno gradimo zajednicu koja se ističe po pozitivnosti, podršci i sjajnoj energiji. Budite spremni za još puno poklona, akcija i iznenađenja jer zajedno činimo naše društvo boljim i zabavnijim mjestom!

Hvala vam što ste dio naše zajednice i što nas činite posebnima svojom aktivnošću na društvenim mrežama.

Komentari (1)

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Renata Dedić - 2024
Najbolja stranica koja brine o svojim fanovima
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.