Prednaruči prije svih nove Galaxy AI uređaje! Ponuda traje još...

0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Novi Sony BRAVIA XR modeli za 2022. godinu

Otvorene su prednarudžbe za nove Sony BRAVIA XR modele televizora. Prednaruči od 30.05. do 12.06.

30.05.2022.

Sony predstavlja BRAVIA XR TV modele za 2022. godinu

 

Pokreće ga Cognitive Processor XR™, jedinstveni XR Backlight Master Drive precizno kontrolira mini LED pozadinsko osvjetljenje najnovije generacije u seriji Z9K i X95K radi nevjerojatne svjetline. Kognitivni procesor XR™ također napaja A95K novi OLED panel s XR Triluminos Max, koji isporučuje najširu paletu boja i reproducira prirodno lijepe nijanse. S milijunima pojedinačnih, samosvjetljujućih piksela, A95K isporučuje više boja nego ikad prije za potpuno novo iskustvo gledanja.


Ove inovacije pomažu pružiti najbolja i prožimajuća iskustva gledanja, autentično pružajući istinsku namjeru autora. Kada gledate filmove, možete iskusiti poboljšani Acoustic Surface Audio+ ™ za OLED modele i Acoustic Multi-Audio™ za LED modele, precizno podudarajući položaj zvuka sa slikama na zaslonu za uistinu impresivno audiovizualno iskustvo.

Modeli također uključuju nove značajke koje prilagođavaju i poboljšavaju zabavu kod kuće. Zajedno s Netflixom Sony je objavio Netflix Calibrated Mode, koji automatski prilagođava sliku na temelju ambijentalnog svjetla, tako da omiljene emisije i filmovi korisnika izgledaju kao što je to i autor namjeravao, pod bilo kojim uvjetima. Uz to, Sonyjev novi BRAVIA CORE Calibrated Mode automatski će prilagoditi kvalitetu slike na zaslonu kako bi se bolje uskladio s izvornom vizijom autora. Svi televizori BRAVIA XR za 2022. godinu također su "Perfect for PlayStation®5", što uključuje dvije ekskluzivne značajke za PS5® – Auto HDR Ton Mapping i Auto Genre Picture Mode.

 

Bravia cam

Ove godine Sony predstavlja i novorazvijeni originalni uređaj za kameru, BRAVIA CAM, koji prepoznaje gdje korisnici sjede i u skladu s tim optimizira sliku i zvuk. Uključuje kontrole gesta, video chat i mnoga druga zabavna i nova iskustva koja čekaju na istraživanje. Uz to, Sonyjev BRAVIA CAM može prepoznati kada gledatelji više nisu ispred televizora i prigušiti zaslon kako bi sačuvali energiju.

Uz rastuću potražnju za još većim TV ekranima, postoji i rizik od veće potrošnje resursa i energije. Međutim, Sony se zalaže za održivost od razvojnog procesa pa sve do iskustva gledanja. Sonyjev globalni plan za zaštitu okoliša "Road to Zero" ima za cilj postići održivo društvo postizanjem nultog ekološkog otiska tijekom cijelog životnog ciklusa svojih proizvoda i poslovnih aktivnosti do 2050. godine.

 

Najvažniji naglasci BRAVIA XR modela za 2022 godinu:

 • Cognitive Processor XR™: Podignite vid i zvuk na višu razinu Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor na televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj na način na koji ljudi vide i čuju nevjerojatno životno iskustvo. Slike se unakrsno analiziraju i čiste, posebno oko žarišne tačke, kako bi se dobila stvarna dubina, izvanredan kontrast i lijepo živopisne boje

 

 • BRAVIA CAM: Ova nova tehnologija osigurava korisnicima da uvijek imaju najbolje mjesto u kući optimiziranjem kvalitete slike i zvuka. BRAVIA CAM također nudi kontrole gesta, video chat i mnoga druga zabavna i nova iskustva

 

 • BRAVIA CORE: Aplikacija BRAVIA CORE unaprijed je instalirana filmska streaming usluga koja uključuje do 10 filmova za iskorištavanje i do 24 mjeseca neograničenog streaminga uz kupnju BRAVIA XR televizora. Uz BRAVIA XR tehnologiju, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sadržaj se isporučuje sa zapanjujućim vizualima i izražajnom kvalitetom zvuka. Uz BRAVIA CORE Calibrated Mode način rada, filmovi će se automatski prilagoditi optimalnim postavkama slike kako bi stvorili doista iznimno iskustvo gledanja filmova kod kuće. S vremenom će doživljaj aplikacije biti obogaćen novim značajkama. BRAVIA CORE bit će dostupan u više od 75 zemalja 2022. Godine

 

 • Savršeno za PlayStation®5: Uparite BRAVIA XR TV s konzolom PlayStation®5 kako biste dobili fantastično iskustvo igranja. Samo BRAVIA XR televizori automatski podešavaju i optimiziraju sliku najboljim postavkama za konzolu PlayStation®5, bilo da se koristi za igranje ili gledanje filma. Uz impresivnu sliku i zvuk, korisnici će se osjećati kao da su usred akcije. A s 4K 120fps, kako je navedeno u HDMI 2.1, naši televizori daju glatko i jasno kretanje u igri.

 

 • Google TV: Okuplja više od 700 000 filmova, emisija, TV-a uživo i još mnogo toga iz aplikacija i pretplata te ih besprijekorno organizira. Jednostavno pronađite nešto s čime ćete gledati personalizirane preporuke i emisije i filmove a sve na jednom popisu kako biste pratili što gledate.

 

 • Premium daljinski upravljač: Naš novi premium aluminijski daljinski upravljač jednostavan je za upotrebu, s pojednostavljenim dugmadima i pozadinskim osvjetljenjem tako da korisnici mogu sve jasno vidjeti, čak i u mraku. Nikada više ne gubite daljinski upravljač iza jastuka na kauču; s funkcijom Finder korisnici mogu reći televizoru da pronađe daljinski upravljač, a daljinski upravljač će zazvoniti.

 

 • XR Backlight Master Drive: Pokreće ga Cognitive Processor XR™, XR Backlight Master Drive koristi lokalni algoritam zatamnjenja koji je razvio Sony za kontrolu hiljadu sitnih, ultra-gustih Mini LED dioda s apsolutnom preciznošću i neovisnošću, pružajući izvanrednu svjetlinu, impresivan dinamički raspon, duboke crne i lijepo prirodne srednje tonove

 

 • Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Za uistinu impresivno audiovizualno iskustvo, ove moćne značajke osiguravaju da se zvuk podudara upravo s onim što se nalazi na zaslonu

 

 • 360 Spatial Sound Personalizer: U kombinaciji s BRAVIA XR televizorima, ova tehnologija nudi savršeno optimizirano prostorno zvučno iskustvo za zvučnike s trakama za vrat, poput Sonyjevog SRS-NS7, kao i odabrane Sony slušalice - sve s minimalnom konfiguracijom. Namjenske aplikacije čak personaliziraju filmsko zvučno polje analizom individualnog oblika uha korisnika

 

 • Podignite iskustvo sa Sonyjevim audio proizvodima: Sonyjevi novi TELEVIZORI BRAVIA XR izvrsno se podudaraju s nizom Sonyjevih audio proizvoda, kao što su HT-A9 kućno kino ili HT-A7000 koji posjeduje 360 Spatial Sound Mapping, nova razina tehnologije prostornog zvuka, najnoviji je dodatak HT-A7000. Kalibriranjem zvuka u odabranu sobu za gledanje tehnologija stvara više optimalno raspoređenih fantomskih zvučnika za šire i impresivnije filmsko iskustvo.

 

 • Ambient Optimization Pro: Korisnici mogu povezati svoj BRAVIA XR TV s BRAVIA CAM-om i uživati u TV-u kao nikada prije. BRAVIA CAM prepoznaje gdje su korisnici u sobi i koliko su udaljeni od televizora, a zatim podešava postavke zvuka i slike tako da su baš kako treba.

 

 • Netflix Adaptive Calibrated Mode: novi način prikaza koji koristi Sonyjev senzor ambijentalnog svjetla BRAVIA XR kako bi osigurao očuvanje umjetničke namjere u svim uvjetima osvjetljenja. Bliska suradnja Sonyja s Netflixom na ovoj značajki znači da gledatelji mogu uživati u Netflixovom sadržaju s preciznim bojama, točnim kontrastom i istinskim pokretima, bilo da se u sadržaju uživa u mračnom ili dobro osvijetljenom okruženju.

U periodu prednarudžbe, Sony je osigurao promotivne cijene kao i poklone. Pri narudžbi XR55A83KAEP na poklon dobijete Bežični zvučnik SRS-XP500, dok vas pri narudžbi XR65A83KAEP na poklon čeka Sony TV KD-32W800. Period prednarudžbe traje od 30.05.2022. do 12.06.2022.

 

>>Prednaručite ovdje<<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.