0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Novi Bosch Unlimited 7

Ošini po prašini!

05.04.2023.

Tajna čistog poda vašeg stana.

Unlimited 7 će se saviti ispod namještaja i doći do teško dostupnih mjesta da vi to ne morate. Uz automatsko podešavanje snage za sve tipove podova, Unlimited 7 je najfleksibilniji Bosch usisivač do sada. 

>> Istraži sve Unlimited 7 modele <<

Uživajte u usisavanju s maksimalnom snagom i neograničenom fleksibilnošću

Više ne morate birati između snage i fleksibilnosti usisivača. Naš novi Unlimited 7 je sve što ste tražili u jednom uređaju.
S više od 99,9% usisane prašine i fleksibilnom cijevi od 90° čišćenje s ovim usisavačem je 100% čista zabava.

 

Proizveden u Njemačkoj.

10 godina garancije na motor.

Zahvaljujući kombiniranoj snazi Bosch TurboSpin motora s desetogodišnjom garancijom, bateriji od 3 Ah 'Power for all', četkom DynamicPower i inteligentnim načinima napajanja, Bosch Unlimited 7 omogućuje vam savladavanje velikih izazova čišćenja.

Dodatna oprema za svaki zadatak.

Kada kažemo fleksibilnost, mislimo fleksibilnost. Unlimited 7 dolazi s korisnom dodatnom opremom za čišćenje vaše sofe, madraca ili čak onih teško dostupnih mjesta u vašem automobilu.

Usisavanje s neograničenim užitkom upotrebe.

Ako je čišćenje vašeg doma odjednom zabavno, to bi moglo biti zbog novog Unlimited 7. Iskusite njegovu novu fleksibilnost i djelotvornost.

Idealna za učinkovitije i brže uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

Naša posebno dizajnirana četka savršena je za vlasnike kućnih ljubimaca jer učinkovito i brzo uklanja dlake kućnih ljubimaca zahvaljujući visokoj djelotvornosti. Dva različita reda četki jamče uklanjanje gotovo sve dlake kućnih ljubimaca. Osim toga, zahvaljujući 70% većem promjeru valjka za četke⁵, manja je vjerojatnost da će se dlaka zapetljati. To čini čišćenje četke jednostavnim i brzim, a možete provesti više vremena sa svojim ljubimcem umjesto da čistite svoj dom.

 

>>Istraži sve Unlimited usisivače<<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.