0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Isprobajte Ambilight u 30 dana

Doživite čaroliju tehnologije Ambilight u svom domu

03.03.2021.

Isprobajte Ambilight u 30 dana

Dinamični svjetlosni efekti tehnologije Ambilight okupat će vašu prostoriju toplom, prožimajućom svjetlošću. Inteligentne LED diode iza rubova zaslona emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu. Isprobajte jedanput i pitat ćete se kako ste ikada mogli gledati televiziju bez te tehnologije.

Ambilight iskače iz zaslona

Igrate na televizoru? Baš kada ste mislili da akcija ne može biti intenzivnija, Ambilight vam donosi uzbuđenje igre u prostoriju. 

Ambilight oživljava zvuk

Ambilight, u načinu rada za muziku, oživljava popise za reprodukciju uz dinamične, šarene svjetlosne efekte – na zaslonu i izvan njega.

Ambilight donosi kino u dom

Proširite doživljaj. Pojačajte uzbuđenje. Drama je dublja, a akcija eksplozivnija uz Ambilight.

Uz Ambilight imate osjećaj kao da ste na terenu

Ambilight vas približava akciji. Odaberite najbolji televizor za gledanje nogometa i pomaknite granice.

Ambilight stvara ugođaj

Dosta vam je gledanja u zaslon? Isključite televizor i neka topli sjaj tehnologije Ambilight stvori savršenu atmosferu za opuštanje.

Kupite Philips TV s tehnologijom Ambilight i ako niste zadovoljni uređajem, isti možete vratiti u roku od 30 dana od datuma kupovine. Period trajanja promocije “Ambilight trial” traje od 01.03. do 30.04.2021.

>> Istražite Philips televizore s tehnolohijom Ambilight <<

 

Uslovi za povrat proizvoda: Proizvod mora biti vraćen u neoštećenoj i originalnoj ambalaži (ambalaža može biti samo pravilno otvorena), sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom (daljinski upravljač, svi kablovi...). Proizvod treba biti bez fizičkih oštećenja koja su nastala grubim ili neispravnim rukovanjem, pokušajem popravka ili prepravljanja od strane korisnika. Ukoliko je ambalaža oštećena, proizvod vidljivo oštećen nestručnim rukovanjem ili nedostaju dijelovi, povrat robe će biti odbijen, a eventualne troškove transporta snosi kupac.  

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.