0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Galaxy S22 serija je sada dostupna u pretprodaji

Od legendarnog dizajna do poboljšanih performansi kamere, Galaxy S22 serija postavlja nove standarde

 

27.06.2022.

Samsung Galaxy S22, S22 + i S22 Ultra sada su dostupni za narudžbu u pretprodaji. Zahvaljujući najinteligentnijoj kameri kompanije Samsung Electronics do sada, inovativnoj S Pen, funkcijama koje poboljšavaju kreativnost i produktivnost, Galaxy S22 serija nudi mobilno iskustvo bolje od bilo kojeg drugog.


Galaxy S22 i S22 +, revolucionarno iskustvo sa kamerom


Opremljeni najnovijom Samsungovom tehnologijom vještačke inteligencije i novim funkcijama Nightography, Galaxy S22 i S22+ podržavaju iskustvo sa kamerom drugog nivoa, osiguravajući da sadržaj ostaje čist i jasan, danju ili noću. Brzi 4 nm procesor pametnih telefona daje korisnicima snagu čak i u najzauzetijim danima, dok je njihov elegantan i izdržljiv Armor Aluminij dizajn napravljen da izdrži slučajne udare. Također, čitav asortiman uređaja omogućava brzo punjenje od 25 V, a modeli S22+ i Ultra dodatno su obogaćeni super brzim punjenjem od 45 V.

 

Galaxy S22 Ultra - Najmoćniji telefon S serije


U međuvremenu, Galaxy S22 Ultra nudi nove dodatne funkcije, kombinujući neuporedivu snagu Note serije sa kamerom i profesionalne performanse serije S. Ovo je prvi uređaj ove serije koji ima integrisanu Samsung S Pen - najbržu dosad.


Štaviše, nudi podršku za Vi-Fi 6E tehnologiju. To znači da možete uživati u performansama bez premca u svim svojim omiljenim aplikacijama, bilo da se igrate ili radite.


Galaxy S22 Ultra ima ne samo najmoćniju Samsung kameru, već i najpametniju. Napravljen sa senzorom piksela od 2,4 um - najvećim Samsung senzorom, koji omogućava sočivu kamere da uhvati više svjetla i detalja. Osim toga, S22 Ultra Advanced Super Clear Glass sočiva vam pomažu da snimate jasnije video zapise noću.


Samsung je pripremio specijalnu ponudu, pa ćete naručivanjem uređaja serije Galaxy S22 u pretprodaji dobiti poklon Galaxi Buds Pro. Promocija traje do 29.6.2022. Za više informacija posjetite link.

 

>> Prednarudžbu izvršite ovdje <<

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.