0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Ekskluzivna Candy ugradbena akcija

Ugrabite 50% popusta na treći ugradbeni uređaj, do 31.07.! Učinite svoju kuhinju savršenom uz našu ekskluzivnu ponudu!

03.07.2024.

Candy, renomirani talijanski brend koji se ističe inovacijama, kvalitetom i stilom, ponovno vas oduševljava jedinstvenom ugradbenom akcijom. Od 01.07. do 31.07., nudimo nevjerovatnu ponudu: kupite dva ugradbena uređaja i ostvarite 50% popusta na treći!

Candy – Ime kojem vjerujete

Candy je sinonim za pouzdanost i vrhunsku tehnologiju. S dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji kućanskih aparata, Candy je postao jedan od najomiljenijih brendova u domovima širom svijeta. Candy uređaji nisu samo funkcionalni, već i estetski privlačni, uklapajući se savršeno u svaki interijer, a svi svi Candy ugradbeni uređaji dolaze s 5 godina potpune garancije.

Ugradbene pećnice

Da li želite da svoju hranu pretvorite u pravu poslasticu? Zahvaljujući mnogim funkcijama Candy pećnica, možete zadiviti svoje goste spremajući svako jelo sa istom vještinom kao i profesionalni kuhar. Takođe, možete brzo i jednostavno pripremiti picu ili pitu za sebe i svoju porodicu. Sklad linearnih oblika i pažnja posvećena detaljima čine Candy električne pećnice pogodnim za bilo koju vrstu kuhinje. Zahvaljujući inovativnim hidrolitičkim i pirolitičkim programima čišćenja, potrebno je samo nekoliko koraka da za kratko vrijeme dobijete čistu pećnicu spremnu za ponovnu upotrebu. 

Ugradbene ploče 

Da li tražite ploču za kuhanje koja je jednostavna za upotrebu i funkcionalnog dizajna, ali istovremeno i smart? Candy nudi različite modele ploča koji odgovaraju svim vašim potrebama. Plinska ploča za kuhanje, na primjer, nudi od dvije do šest zona kuhanja i dostupna je i u verziji od kaljenog stakla i u verziji od nehrđajućeg čelika. S druge strane, indukciona ploča za kuhanje je modernija i obezbjeđuje brzo kuhanje, lakše čišćenje i bolju otpornost na ogrebotine i abraziju. Olakšajte svoj dan odabirom ploče za kuhanje koja najbolje odgovara vašem ukusu i navikama.

Kuhinjske nape

Kuhinjske nape su bitan element za ispravnu ventilaciju prostorije i za uklanjanje mirisa nastalih pripremom jela. Candy vam nudi katalog funkcionalnih i efikasnih kuhinjskih napa koji će poboljšati vašu kuhinju zahvaljujući savršeno prilagodljivom dizajnu i različitim završnim obradama koje možete odabrati. Kuhinjske nape Candy dostupne su u samostojećoj i ugradbenoj verziji, sa elegantnim ukrasnim T-oblicima, u stilu baldahina ili sa klasičnijim i minimalističkim linijama. Sve Candy kuhinjske nape imaju različite nivoe snage i posebne filtere za hvatanje bilo kakvog mirisa i omogućavaju vam da bez brige uživate u pripremi različitih obroka.

Mikrovalne pećnice

Da li želite da skuhate ili odmrznete hranu u roku od nekoliko minuta? Candy mikrovalna je pravo rješenje za vas. Male i kompaktne, sa elegantnim dizajnom i dostupne u različitim bojama, Candy mikrovalne pećnice olakšavaju vaš dan. Sa podesivim tajmerom i bezbjednosnom bravom za djecu, mikrovalne Candy su, prije svega, pametne. Zahvaljujući aplikaciji Simply-Fi, možete aktivirati jedan od mnogih dostupnih programa za kuhanje i upravljati uređajem direktno sa svog pametnog telefona. Kuhanje nikada nije bilo tako jednostavno, ukusno i zabavno: izaberite svoj omiljeni recept i mikrotalasna će ga skuhati za vas!

Ugradbeni frižideri

Da li želite da očuvate svježinu hrane na najbolji mogući način, i svježe i kuhane? Pametni frižider Candy može biti idealan za vas. Od automatskog odmrzavanja i sistema za nadzor leda do mogućnosti kombinovanja polica i unutrašnjih pregrada po vašem ukusu: frižider Candy može vam olakšati život. Promjenljivi ventilacioni sistem kombinovanih frižidera garantuje ravnomjernu raspodjelu temperature, tako da će hrana uvijek biti svježa. Od ugradbenih do samostojećih frižidera: Candy nudi različite modele u pogledu veličine, boje, ekrana i mogućnosti povezivanja.

Ne propustite ekskluzivnu ponudu

Ova nevjerovjatna ponuda traje do 31. jula. Posjetite naše prodajne salone ili webshop, iskoristite priliku i uštedite uz Candy. Kupite dva ugradbena uređaja i ostvarite 50% popusta na treći uređaj. Ne čekajte, zalihe su ograničene!

>> Istraži Candy ugradbenu tehniku <<

Candy – vaš pouzdan partner u svakodnevnom životu. Učinite svoju kuhinju savršenom uz našu ekskluzivnu ponudu!

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.