0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Candy - 8 godina postojanja na BH tržištu!

15% popusta na kompletan Candy asortiman!

21.07.2023.

Candy - 8 godina postojanja na BH tržištu! Iskoristite #JaBiHCandy promotivnu akciju sa 15% popusta na inovativne kućanske uređaje!

Uđite u svijet inovativnih kućanskih uređaja uz prepoznatljivi talijanski brand Candy, koji već 8. godina oduševljava tržište Bosne i Hercegovine. Do 31.07., pod nazivom #JaBiHCandy, nagrađuje Vašu vjernost s nevjerovatnih 15% popusta na kompletan asortiman!

Kao član globalno priznate Haier Grupe, Candy je postao sinonim za vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost i dizajn, zadovoljavajući potrebe i želje svih kupaca širom zemlje. Haier Group je vodeća svjetska kompanija u sektoru kućanskih uređaja s bogatim nasljeđem inovacija i tehnološkog napretka. Candy, kao član ove moćne grupe, nosi na sebi teret izvrsnosti i predstavlja kombinaciju talijanskog stila i kreativnosti, uz napredne tehnologije koje garantuju beskompromisnu izvedbu.

Na BH tržištu, Candy je postao priznat i cijenjen brand poznat po širokom rasponu kućanskih uređaja, uključujući veš mašine, frižidere i zamrzivače, pećnice, ploče za kuhanje, nape, štednjake, mikrovalne i mašine za suđe. Od modernog dizajna do inovativnih karakteristika, Candy uređaji omogućuju korisnicima da uživaju u najboljem iskustvu kućanstva bez obzira na njihove potrebe i stil života.

Zablistajte u čistoj odjeći svaki dan uz Candy veš mašine!

S visokom učinkovitošću pranja, naprednim programima i intuitivnim interfejsom, Candy uređaji pružaju vrhunsku kvalitetu i brigu za vašu odjeću. Zahvaljujući aplikaciji Simply-Fi, možete upravljati veš mašinom putem pametnog telefona i pratiti napredak ciklusa pranja, dok uz različite programe pranja prilagođene različitim vrstama tkanina, Candy veš mašine pružaju optimalnu njegu za vašu odjeću.

Uštedite vrijeme i ubrzajte svoje rutine pranja veša uz Candy RapidÓ svaki dan!

Uz užurbanost modernog stila života, vrijeme predstavlja dragocjenu stavku u našim životima. Upravo zato nove Candy RapidÓ veš mašine donose pametna rješenja: brze i efikasne programe za svakodnevno pranje, uz uštedu vremena i bolji kvalitet života - posvetite se aktivnostima koje su vam zaista bitne.

 

Candy RapidÓ veš mašine donose brzinu i učinkovitost u vašu svakodnevicu. Zahvaljujući tehnologiji RapidÓ, ove mašine omogućavaju vam da operete manje količine veša u rekordnom vremenu. Uz mogućnost brzog pranja, možete uživati u svježoj odjeći za samo nekoliko minuta. Candy RapidÓ veš mašine nude i druge korisne karakteristike poput velikog kapaciteta za pranje, različitih programa pranja prilagođenih različitim vrstama tkanina te tehnologije Smart-Fi koja vam omogućuje upravljanje mašinom putem pametnog telefona. Ove veš mašine su također energetski učinkovite, što smanjuje potrošnju energije i pridonosi očuvanju okoliša.

Uz Candy RapidÓ veš mašine, vaša odjeća će biti besprijekorno čista i spremna za nošenje u najkraćem mogućem roku. Upoznajte Candy RapidÓ  veš mašine i uštedite 15% popusta do 31.07.2023.godine!

Održite svoje namirnice svježima i organiziranima uz Candy Fresco frižidere!

S elegantnim dizajnom, pametnim karakteristikama i energetski učinkovitim performansama, Candy frižideri pružaju praktičnost, stil i svježinu na potpuno novi nivo zahvaljujući tehnologiji Fresco Zone. Ova tehnologija omogućava da temperatura u odjeljku za skladištenje voća i povrća ostane niža od ostatka frižidera, čime se produžava svježina namirnica. Uz inovativne tehnologije kao što su Active Oxygen, koja smanjuje mirise i produžava svježinu hrane, te Total No Frost, koja sprječava stvaranje leda, Candy frižideri osiguravaju optimalne uslove čuvanja hrane.

Uz eleganciju dizajna i napredne karakteristike, Candy Fresco frižideri su idealni za sve koji cijene svježinu i organizaciju u svom domu. Upoznajte Candy Fresco frižidere i uštedite 15% popusta do 31.07.2023.godine!

Otkrijte Candy uređaje za kuhanje i pečenje

Kuhajte kao pravi master šef uz Candy ugradbene pećnice. Candy široka paleta pećnica nudi različite veličine, funkcije i dizajne kako bi odgovarali vašim potrebama i stilu kuhanja. S tehnologijom Smart-Fi, možete daljinski upravljati pećnicom putem pametnog telefona i pratiti napredak pripreme jela. Candy pećnice nude precizno pečenje, brzo zagrijavanje i jednostavno čišćenje, što vam omogućuje da postignete savršene rezultate pri kuhanju.

Brzo i jednostavno pripremite ukusne obroke uz Candy ploče za kuhanje. Candy ponuda uključuje indukcijske, plinske i staklokeramičke ploče s naprednim funkcijama kao što su brzo zagrijavanje, automatsko isključivanje i sigurnosni sustavi. Candy ploče za kuhanje pružaju ravnomjerno rasprostranjenje topline i preciznu kontrolu temperature, što olakšava pripremu ukusnih jela. Upoznajte Candy uređaje za kuhanje i pečenje i uštedite 15% popusta do 31.07.2023.godine!

Da li biste voljeli da nakon napornog dana uživate u zasluženoj večeri i slobodnom vremenu bez brige o prljavom posuđu u sudoperi?
Mašina za pranje suđa Candy biće vaš najbolji saveznik u kuhinji. Brze, vrlo praktične, sigurne i nadasve prostrane: Mašine za pranje suđa sa raznim programima pranja savršeno su prilagođene velikim i malim kuhinjama.

Uštedite vrijeme i energiju prilikom pranja posuđa uz Candy mašine za suđe s inverter motorom. Ovi napredni uređaji koriste tehnologiju inverter motora koja pruža tiho, učinkovito i dugotrajno pranje posuđa. Inverter motor omogućuje preciznu kontrolu brzine vrtnje prskalica, prilagođavajući se različitim vrstama posuđa i stepenima prljavštine. To rezultira optimalnim rezultatima pranja uz minimalnu potrošnju energije i vode. Upoznajte Candy mašine za suđe i uštedite 15% popusta do 31.07.2023.godine!

Iskoristite najnoviju tehnologiju i sofisticirani dizajn kako biste unijeli eleganciju i efikasnost u svoj životni prostor. Od svestranih veš mašina do praktičnih frižidera, inovativnih pećnica i pametnih ploča za kuhanje, Candy je brend na kojeg možete računati za najbolje iskustvo u kuhanju i održavanju svog doma i to sa 5 godina garancije i 15% popusta na kompletan asortiman do 31.07..

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.