0 0,00 KM Košarica je prazna 0
Proizvodi

Upoznajte Galaxy Z Fold2

Upoznajte telefon koji će promijeniti oblik budućnosti.

05.09.2020.

Upoznajte telefon koji će promijeniti oblik budućnosti. Globalni broj jedan u svijetu sklopivih telefona, ovaj najsuvremeniji mobilni telefon na Vaš dlan donosi snažne performanse, savitljivo staklo i bateriju s cjelodnevnim trajanjem.

Zglob uređaja Galaxy Z Fold2 najsuvremenijeg je dizajna te Vam donosi besprijekornu jednostavnost sklapanja. Nenametljiv zglob zaista predstavlja tehnološki najnapredniji mehanizam sklapanja na mobilnim telefonima.

Revolucionarna inteligentna baterija ponovno je tu kako bi Vam u dvostrukom pakiranju pružila dovoljno energije za cijeli dan. Kombinira snagu dviju baterija u jednome dugotrajnom izvoru napajanja (uobičajenoga) kapaciteta 4500 mAh. A uz unaprijeđenu umjetnu inteligenciju, Galaxy Z Fold2 aktivno štedi energiju za trenutke kada Vam je najpotrebnija, i to tijekom cijelog dana.

Otvorite ga i udubite se u 7,6-inčni Dynamic AMOLED 2X zaslon izrađen od iznimno tankog savitljivog stakla za doživljaj gledanja kao na tabletu. Sastoji se od niza slojeva različitih materijala, s redizajniranim načinom stvaranja fleksibilnih i čvrstih slojeva kako bi bolje ublažio udarce izvana. A uz rupicu kamere u samom zaslonu i jedva primjetne okvire nema više mjesta za urez – samo za Vaš čist pogled na puni zaslon.

 

 

Komentari

Vaša ocjena
Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.